Wilt u uw verhuizing door studenten laten uitvoeren? Daar kunnen wij als studenten verhuisservice voor zorgen. De studenten zijn jong, gedreven en weten van aanpakken. Doordat wij werken met studenten zijn wij erg goedkoop en flexibel, zijn we 7 dagen per week beschikbaar en geven u een goede service. Hiermee zijn wij niet alleen een kwalitatief verhuisbedrijf, maar ook het goedkoopste verhuisbedrijf van Den Haag en omgeving.

  • Verhuizen met studenten is een flexibele manier van verhuizen, we kunnen daarom 7 dagen in de week onze verhuisdiensten aanbieden;
  • Studenten zijn jong- en enthousiast, we werken daarom efficiënt en snel, dit scheelt in de uiteindelijke kosten;
  • We zijn een ervaren studenten verhuisservice, daarom weten we goed hoe we onze kwaliteit kunnen waarborgen.
Direct een prijsindicatie

Verhuizen door Studenten

Heeft u vragen over de inzetbaarheid van studenten? Dat is te begrijpen, we zullen je uitleggen waarom juist deze studenten u de kwaliteit kunnen bieden die u nastreeft. Kunnen deze studenten wel de kwaliteit bieden die ik verwacht van een verhuisbedrijf? Onze studenten zijn professioneel en opgeleid als verhuizer. Ze zijn jong, fit en gedreven. Door studenten in te zetten kan de verhuizing erg goedkoop worden uitgevoerd. Ze leren het vak vanuit de praktijk en worden goed begeleid door ervaren verhuizers.

Door bezig te zijn met het verhuizen doen deze studenten ervaring op en leren ze veel wat ze later ook weer bij andere dingen kunnen gebruiken. Hun energielevel is hoog en kunnen veel aan. Ze zijn leergierig en halen energie uit elke verhuizing die ze mogen doen. Doordat ze fit zijn is de kans ook groot dat uw inboedel veilig verhuist en verplaatst wordt. Studenten zijn flexibel. Zo kunnen zij in de avond werken en in de weekenden. Dit zorgt ervoor dat wij een grote beschikbaarheid en bereikbaarheid hebben en u dus kunnen laten verhuizen wanneer u wilt en wat u het beste uitkomt.

Studenten Verhuisservice Den Haag

Dagelijks doen de studenten meerdere verhuizingen, deze verhuizingen resulteren in ervaring die tijdens uw verhuizing ingezet kan worden. De studenten die bij u over de vloer komen hebben al meerdere verhuizingen gedaan of worden nauwkeurig begeleid door een andere verhuizer. Omdat we veel werkzaam zijn in den Haag hebben onze verhuizers ervaring in Den Haag. Hierdoor kunnen wij u de zekerheid geven dat uw inboedel niks overkomt. Zij geven u kwaliteit en brengen de inboedel van stoep tot stoep. De studenten verlaten de klant pas als alle objecten naar tevredenheid zijn verhuisd.

De klanttevredenheid is hoog, dit is niet alleen te danken aan onze vriendelijke tarieven maar ook aan de inzet van de studenten. De studenten voelen de situatie goed aan, zijn sterk en hebben als team de juiste kennis en ervaring om uw verhuizing succesvol te laten verlopen. Ze beslissen van tevoren welke verhuismaterialen er nodig zijn om de inboedel te vervoeren en hoeveel werknemers er nodig zijn voor de gehele verhuizing. De studenten kennen elkaar goed en kunnen daarom goed op elkaar inspelen. Door de efficiënte werkwijze zorgen zij voor de perfecte verhuizing.

Professioneel materiaal

De studenten verhuizers van ons verhuisbedrijf hebben geleerd om met professioneel materiaal te werken. Zo werken we met verhuiswagens die uw bezittingen veilig van A naar B kunnen brengen. Deze verhuiswagens zijn desgewenst uit te breiden met een aanhanger zodat de capaciteit vergroot wordt. Verder zijn de student verhuizers gewend om te werken met verhuisliften. Deze verhuisliften kunnen heffen tot de 4e verdieping (18 meter) en daarmee veilig uw bezittingen verhuizen. Lees hier meer over een verhuislift huren in Den Haag.

Naast het grote materiaal werken we ook standaard met verhuisdozen en bescherm materiaal om zo de kans op schade aan uw bezitting te minimaliseren.

Goedkoop Student Verhuisbedrijf

Studenten zijn goedkoop doordat ze snel en jong zijn. Door de snelheid scheelt dat in de kosten die u moet betalen per uur. Door hun vele kennis scheelt dat in de kosten per werknemer. Wij zijn betrouwbaar en geven bieden u de juiste service voor wat u heeft betaald. Door het inzetten van deze studenten zijn wij goedkoop als student verhuisbedrijf en ook de goedkoopste in Den Haag, Zoetermeer, Nootdorp en omgeving.

Direct een prijsindicatie
Studenten Verhuisservice
5 (100%) 6 votes