Wij zijn een zeer betrouwbaar verhuisbedrijf in Rijswijk, Zuid holland. Ondanks onze scherpe prijzen staan wij voor prima kwaliteit en een professionele en secure aanpak.

Verhuisbedrijf Rijswijk: voor alle verhuizingen

Onze diensten beperken zich hierbij niet alleen tot het verhuizen van uw spullen. Ook demonteren, monteren en het afvoeren van meubilair behoort tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om een verhuizing naar een nieuwe woning om de hoek of de overgang naar uw droomwoning in het buitengebied, wij kunnen u helpen bij iedere verhuisklus.

Omdat wij een verhuisbedrijf in Rijswijk zijn, is ons werkgebied primair in Den Haag en omgeving. Interesse in onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Als verhuisbedrijf Rijswijk kunt u ons inschakelen voor uw particuliere verhuizing maar zijn wij ook inzetbaar voor zakelijke verhuizingen.
Daarnaast kunnen wij u ook helpen als u op zoek bent naar een:

Direct een prijsindicatie

Uw verhuizing in Rijswijk zonder zorgen geregeld

Gaat u binnenkort verhuizen naar Rijswijk? Of verlaat u Rijswijk juist om te vertrekken naar een andere stad of ander dorp in de omgeving, zoals Zoetermeer, Delft, Wassenaar of Leiden?

Inpakken, sjouwen, transporteren. Bij verhuizen komt heel wat kijken. En het is een secuur karwei, want u wilt natuurlijk geen schade aan uw kostbare spullen.

Last van verhuisstress?

Rondom een verhuizing is bovendien nog veel meer te doen dan het verhuizen zelf. U bent bezig met huur- of koopcontracten, allerlei verzekeringen, verbouwing of kluswerk in de nieuwe woning. En het dagelijks leven met werk en gezin gaat natuurlijk ook gewoon door. De voorbereiding van de verhuizing is dan ook niet altijd optimaal. Natuurlijk, er zijn checklists en u kunt in de aanloop al de nodige voorbereidingen treffen.

Vaak komt u er toch pas tijdens het verhuizen achter dat u dat ene hondje of steekkarretje mist. Of dat een verhuislift toch we erg makkelijk was geweest voor die grote kast uit de slaapkamer. En zijn er wel voldoende verhuisdozen om alles netjes te verpakken? Het zijn ongemakken waar u liever niet mee te maken krijgt bij een verhuizing. U heeft immers al meer dan genoeg te doen in die drukke periode.

Waarom Verhuis Den Haag voor verhuizingen in Rijswijk?

Omdat wij van verhuizen ons vak hebben gemaakt, kunnen wij u veel verhuiszorgen uit handen nemen.

 • Verhuizing met spoed? Geen probleem, wij staan 7 dagen in de week voor je klaar;
 • Betrouwbaar verhuizen? Geen probleem, wij zijn een betrouwbare verhuisservice in de regio Den Haag;
 • In, van of naar Rijswijk verhuizen? Geen probleem, wij zijn actief in jouw regio;
 • Snel een prijsopgave krijgen? Geen probleem, met ons interactieve formulier weet je snel wat jouw verhuizing kost.
Direct een prijsindicatie

Flexibel en professioneel verhuisbedrijf

Verhuis Den Haag is als verhuisbedrijf dagelijks actief in de omgeving Rijswijk. Met ons brede team aan verhuizers voeren we meerdere verhuizingen per dag uit en bieden we flexibiliteit in de verhuizingen. Zo zijn we 360 dagen per jaar beschikbaar (alleen op een aantal feestdagen zijn we niet geopend), verhuizen we ook in de avonden en bent u welkom om zelf mee te helpen met de verhuizing. Daarmee verlaagt u de kosten van de verhuizing significant.

Wilt u uw verhuizing grotendeels zelf uitvoeren, maar enkele lastige verhuisklussen overlaten aan een professioneel verhuisbedrijf met kennis van zaken? VerhuisDenHaag is die partij. Wij bieden u niet alleen volledige betrouwbare verhuizingen, maar ook goede verhuishulp aan: een verhuizer die u komt helpen met de zaken waarbij u hulp kunt gebruiken tijdens uw verhuizing. U kiest zelf hoe u deze verhuizer inzet.

Bovendien maken we tijdens de verhuizingen in en rond Rijswijk gebruik van professioneel verhuismateriaal. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Verhuisliften om uw bezittingen verticaal te verplaatsen;
 • Ruime verhuiswagens die overigens wel welkom zijn in de binnensteden;
 • Verhuisdozen om uw bezittingen snel en veilig te verhuizen;
 • Ander beschermmateriaal om de kans op schade te beperken.

De combinatie van flexibiliteit en professionele aanpak zorgt ervoor dat we onze opdrachtgevers tevreden verhuizen en ze ons vaak aanbevelen als betrouwbaar verhuisbedrijf Rijswijk!

verhuislift huren in den haag

Betrouwbare verhuisservice voor iedere verhuizing in Rijswijk

Als verhuisbedrijf voeren we uiteenlopende verhuizingen uit in de omgeving van Rijswijk. Zo verhuizen we gezinnen, singles en senioren, maar voeren we ook bedrijfsverhuizingen uit.

Tevens is uw spoedverhuizing bij ons in goede handen. Door onze flexibiliteit en de grootte van ons bedrijf kunnen wij verhuizingen vaak snel inplannen, ook op tijden dat andere verhuisbedrijven de deuren hebben gesloten. Wilt u in het weekend verhuizen, of ‘s nachts? Laat u het ons gerust weten, wij werken ook buiten kantoortijden!

Elke verhuizing in Rijswijk kunnen wij uitvoeren tegen een zeer scherp tarief. Ook uw verhuizing voeren wij graag veilig en zorgvuldig voor u uit!

Direct een prijsindicatie

Gezinsverhuizingen

Bij een gezinsverhuizing is planning erg belangrijk. Dankzij de strakke planning die we als verhuisservice hanteren, weet u wanneer u uw bezittingen op uw nieuwe adres heeft en wanneer u voor het eerst met het gezin kunt slapen in de nieuwe woning.

Gezinnen hebben vaak veel bezittingen, daarom gebruiken we ruime verhuiswagens die de bezittingen van u en van de kinderen veilig verhuizen naar de nieuwe woning. Mocht de woning verder gelegen zijn, dan zetten we soms meerdere verhuiswagens in om direct al uw bezittingen te verhuizen naar uw nieuwe woning in Rijswijk, of vanuit Rijswijk juist naar Leiderdorp of ander gelegen plek.

Seniorenverhuizingen

Wanneer u gaat verhuizen van een eengezinswoning naar een seniorenwoning, dan is de kans groot dat niet al uw bezittingen mee kunnen naar uw nieuwe huis. In dat geval kunnen we een deel van uw bezittingen verhuizen naar een andere locatie, bijvoorbeeld een tijdelijke opslag.

Bij seniorenverhuizingen in Rijswijk zetten we vaak een verhuislift in, omdat de woningen gelegen zijn op hoger gelegen verdiepingen. Zo kunnen we uw bezittingen snel en veilig verhuizen naar uw nieuwe woning.

Zakelijke verhuizingen

Ook als u zakelijk wilt verhuizen dan staan wij graag voor u klaar. Niet alleen kunnen wij ervoor zorgen dat uw kantoor- of bedrijfsruimte vlot wordt leeggehaald, wij bieden ook de mogelijkheid om uw spullen tijdelijk op te slaan als uw nieuwe pand nog niet klaar is voor ontvangst. Wij leveren uw spullen dan op een later moment weer bij u af.

Of u nu het centrum van Den Haag verlaat en de rand van de stad opzoekt of juist precies andersom: wij zorgen ervoor dat al uw spullen veilig en wel op de eindbestemming aankomen. Omdat iedere verhuizing een uniek project is, gaan we graag met u in gesprek over de verhuizing en uw specifieke wensen.

Heeft u archiefstukken die eigenlijk weg kunnen? Meubels die niet langer voldoen? Of hulp nodig bij het op de nieuwe locatie weer monteren van inboedel? Wij kunnen u een scherpe offerte op maat bieden. Op die manier zorgen we er samen voor dat uw bedrijfsverhuizing een succes wordt. En dat uw bedrijf er zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Spoedverhuizingen

Is er haast bij uw verhuizing? Moet u plotseling verhuizen vanwege een nieuwe baan, of hebt u te maken met een gedwongen verhuizing? Wat uw situatie ook is, u kunt op VerhuisDenHaag rekenen voor uw spoedverhuizing.

Juist bij een spoedverhuizing is het zaak om het hoofd koel te houden en gestructureerd te werk te gaan. Onze verhuizers weten precies hoe zij moeten omgaan met elke verhuisuitdaging en hebben al vele spoedverhuizingen niet alleen met spoed, maar ook met succes uitgevoerd.

U kunt elk aspect van uw spoedverhuizing aan ons overlaten. Wilt u graag uw gehele verhuizing aan ons overlaten en onze professionele verhuizers uw spullen ook laten inpakken? Geen enkel probleem, wij regelen het voor u. Of hebt u liever dat onze verhuizers enkel het vervoer naar uw nieuwe woning op zich nemen? Wilt u meehelpen tijdens het sjouwwerk? Alles is mogelijk bij ons verhuisbedrijf.

Betrouwbare verhuismaterialen bij verhuisbedrijf Rijswijk

Om uw inboedel tijdens de verhuizing zoveel mogelijk te beschermen kunt u bij Verhuisbedrijf Rijswijk verhuisdozen huren of kopen. Bij verhuisdozen is het van belang dat deze gemaakt zijn van stevig karton en over een hoog draagvermogen beschikken. Het voordeel bij verhuisdozen zijn de standaardafmetingen die het gemakkelijk maken om de dozen te stapelen. Onze verhuisdozen bevatten het stevige craft-karton materiaal en zijn voorzien van een V-sluiting, die het inzakken van de dozen tegengaat.

Naast de standaardverhuisdozen kunt u ook terecht bij ons voor boeken verhuisdozen en garderobe verhuisdozen. Boekenverhuisdozen zijn net wat lager in de hoogte en daarmee ideaal voor het vervoeren van boeken. Daarnaast beschikt Verhuisbedrijf Rijswijk ook over garderobe verhuisdozen, die erg handig zijn voor het verhuizen van uw kleding zonder dat dit beschadigd of vervuild raakt. De garderobe verhuisdozen zijn voorzien van een stang met daaraan 45 kledinghangers.

Verhuizing Rijswijk met VerhuisDenHaag, oude man met verhuisdoos

3 tips voor uw verhuizing naar Rijswijk

Wanneer u gaat verhuizen naar, in of vanuit Rijswijk, komt er in korte tijd veel op u af. Verhuisservice Rijswijk helpt u graag op weg met wat tips, om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen!

 1. Stel een verhuischecklist op! Zo weet u zeker dat u geen zaken vergeet, en ervaart u de rust wanneer u weer een taak voor uw verhuizing naar Rijswijk kan afstrepen. En loopt iets niet volgens schema, kan dar direct op geanticipeerd worden.
 2. Geef je verhuizing door aan de gemeente! Voor uw verhuizing naar Rijswijk heeft u vanaf 4 weken vóór uw verhuizing de kans om u in te schrijven bij de nieuwe gemeente. Handig om dit geregeld te hebben, want bent u te laat met inschrijven, dan riskeert u zelfs een boete. Gemeente Rijswijk zal uw adreswijziging voor u doorgeven aan overheidsinstanties zoals de RDW, DUO, de Belastingdienst en uw zorgverzekeraar.
 3. Check of u recht heeft op een verhuiskostenvergoeding! Of u recht heeft op een verhuiskostenvergoeding is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Verhuizen wegens een nieuwe baan, een medische reden, of omdat u in de bijstand zit?  Dan kan het zomaar dat u in aanmerking kan komen voor een verhuiskostenvergoeding.

Neem contact op of bereken direct de kosten voor uw verhuizing

Verhuis Den Haag staat voor u klaar als u hulp nodig heeft bij het verhuizen. Wij beschikken over al het nodige materiaal om u verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Of u dus zakelijk of privé op zoek bent naar een kwalitatief en voordelig verhuisbedrijf in Rijswijk, neem dan zeker eens contact met ons op!

Direct een prijsindicatie

Meestgestelde vragen voor uw verhuizing naar Rijswijk

 1. Wat kost een verhuizing naar Rijswijk?
  De kosten van uw verhuizing naar Rijswijk zijn naruurlijk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van uw inboedel, de afstand van A naar B (of Rijswijk), het wel of niet nodig hebben van een verhuislift. Berekenen gemakkelijk de kosten van uw verhuizing naar Rijswijk via het offerteformulier.
 2.  Wanneer kan ik het beste naar Rijswijk verhuizen?
  De beste periode om te verhuizen naar Rijswijk, is in de periode van mei tot september. Tijdens deze periode is het buiten vaak droog, en de kan de verhuizing eventueel worden gecombineerd met de vakantie.