Als vakkundig verhuisbedrijf in Delft verzorgen wij uw verhuizing op een betrouwbare én professionele manier. Door onze jarenlange ervaring kennen wij Delft, van het Hof van Delft tot de Wippolder, op ons duimpje. Hierdoor weten we van A tot Z wat er nodig is om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Gaat u studeren aan de Technische Universiteit, werken in de Randstad, wilt u in Delft gaan wonen of verhuist u binnen de stad naar een ander onderkomen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wij vertellen u graag hoe goedkoop we u kunnen verhuizen in Delft en omgeving!

Welke verhuisservices verleent Verhuisbedrijf Delft?

Onze verhuisservice kan een hoop werkzaamheden van u overnemen waar je niet altijd de tijd en energie voor hebt. U kunt Verhuisdenhaag.nl inschakelen voor onder andere:

Mocht uw specifieke verhuizing of wens er niet tussen staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw wensen te bespreken! 

Direct een prijsindicatie opvragen voor uw verhuizing in Delft

Professionele verhuizers

Om uw verhuizing van, naar of binnen de gemeente Delft in goede banen te leiden, zet Verhuisbedrijf Delft enthousiaste en vakkundige verhuizers in. Een verhuizer van Verhuisbedrijf Delft wordt goed opgeleid zodat ze de werkwijze en taken optimaal beheersen. De vaste samenstellingen van de teams en de duidelijke rolverdeling, zorgen ervoor dat alles flexibel verloopt en we u efficiënt kunnen verhuizen. Daarnaast bestaat de samenstelling altijd uit een gezonde mix van jonge medewerkers en ervaren krachten. Daarmee zijn we actief als professioneel én voordelig verhuisbedrijf in Delft en leiden we uw verhuizing in goede banen.

Betrouwbaar verhuismateriaalverhuislift huren in den haag

Als professioneel verhuisbedrijf Delft voeren we uw verhuizing niet alleen met betrouwbaar personeel uit, maar ook met betrouwbare en moderne verhuismaterialen. Zo maken we bij verhuizingen in Delft gebruik van:

 • Verhuisliften met een bereik tot 18 meter om uw inboedel veilig van boven naar beneden te verhuizen, en andersom;
 • Betaalbare verhuiswagens om uw verhuizing snel en veilig uit te voeren, ook in de krappe straatjes van Delft; 
 • Goede verhuisdozen die geschikt zijn voor meerdere verhuizingen of opslag, met een hoog draagvermogen;
 • Verhuisdekens om uw inboedel veilig en beschermd te kunnen vervoeren.

Door het gebruik van deze moderne en kwalitatieve verhuismaterialen kunnen we uw verhuizing zo snel en veilig mogelijk verzorgen, en bieden wij u de professionele hulp bij uw verhuizing op het moment dat dit u uitkomt. 

Moeilijke objecten verhuizen naar Delft

Heeft u bij uw verhuizing te maken met lastige objecten? Als verhuisbedrijf te Delft zijn we op dagelijkse basis bezig met verhuizen van grote, zware en onhandige objecten die lastig van huis naar huis te verplaatsen zijn, zoals een aquarium, piano, wasmachine of uw waardevolle kunst. Zeker in smalle straatjes, of woningen en appartementen op een hogere verdieping kunnen zulke objecten een grote uitdaging vormen.

Verhuisdenhaag.nl helpt u in deze graag verder om al uw uitdagingen uit handen te nemen, en zo uw zorgen te ontnemen. Onze professionals, die dagelijks verhuizen en goed bekend zijn in Delft en omgeving, helpen u graag met de verhuizing van al uw moeilijke objecten.

Snel en vrijblijvend een online offerte aanvragen

Vergeleken andere verhuisbedrijven is Verhuisbedrijf Delft vrijwel altijd een zeer betrouwbare optie als uw verhuisbedrijf. Dankzij de combinatie van een efficiënte aanpak, een mix van ervaren en jonge medewerkers en het gebruik van professioneel en kwalitatief verhuismateriaal. 

Via het interactieve offerteformulier kunt u vrijblijvend en binnen 5 minuten een zeer nauwkeurige prijsindicatie aanvragen van ons Verhuisbedrijf in Delft, voor uw specifieke verhuis-situatie. Voor deze prijsindicatie hebben we enkel de volgende gegevens nodig:

 • Verhuisgegevens: De datum en tijd dat u onze verhuisservice nodig heeft;
 • Contactgegevens: Wanneer u een offerte wilt aanvragen kunnen we u op basis van deze gegevens bereiken;
 • Adressen: Gaat u verhuizen naar Delft, of juist vertrekken, of verhuist u binnen de stad? Wij horen graag waar we uw inboedel mogen ophalen en waarheen deze mag worden vervoerd.
 • Inboedel Informatie: Dankzij ons formulier bent u zelf in staat het volume van de inboedel in te schatten.
 • Verhuisinformatie: Heeft u vrienden of familie die kunnen helpen? Of wilt u alles uitbesteden aan onze verhuisservice?

Na het invullen van het formulier ontvangt u direct een nauwkeurige prijsindicatie, die u met één druk op de knop direct omzet naar een offerte aanvraag. Voor 18:00 gedaan? dan ontvangt u vandaag nog reactie!

Bereken hier gratis de kosten voor uw verhuizing delft!

Verhuizing doorgeven aan de gemeente Delft

Verhuizen naar of binnen Delft? Dan bent u verplicht om uw verhuizing door te geven bij de gemeente. Hou er rekening mee dit dat uiterlijk 5 dagen na uw verhuizing geregeld moet zijn, en al vanaf vier weken vooraf mogelijk is. Uw verhuizing naar Delft doorgeven is zo gepiept:

 • Uw adreswijziging doorgeven doet u gemakkelijk door in te loggen met DigiD op Delft.nl
 • Na de ontvangstbevestiging worden uw nieuwe adresgegevens verwerkt in de Basisregistratie Personen.
 • De Gemeente Delft zal uw adreswijziging vervolgens voor u doorgeven aan overheidsinstanties zoals de RDW, DUO, de Belastingdienst en uw zorgverzekeraar.

Wat moet je weten over Delft?

Enkele weetjes over Delft:

 • Delft telt zo’n 110.000 inwoners, en daar komen elke dag nieuwe Delftenaren bij;
 • De stad dankt zijn naam aan de gracht die door de historische binnenstad loopt: de Oude Delft;
 • Willem van Oranje was een Delftenaar vanaf 1572, totdat hij er in 1584 werd vermoord.
 • Delft is een mooie stad om uit te gaan, met volop horecagelegenheden op de Beestenmarkt.

Actief in de regio Den Haag en omstreken

Ongeacht hoe uw verhuizing eruit ziet, van een kleine tot een complexe inboedel, van een verhuizing naar Leiden tot Zoetermeer, particulier of zakelijk; met behulp van Verhuisservice Delft kunt u zorgeloos verhuizen! Onze verhuizers zijn niet alleen actief in de regio Den Haag, ook de overige steden in Zuid Holland vallen binnen het verzorgingsgebied van onze verhuisservice.

Meestgestelde vragen bij een verhuizing naar Delft

 1. Wat kost een verhuizing naar Delft?
  De kosten van uw verhuizing naar Delft zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van uw inboedel, de afstand van A naar B, of het wel of niet nodig hebben van een verhuislift. Berekenen gemakkelijk de kosten van uw verhuizing via het offerteformulier.
 2.  Wanneer kan ik het beste naar Delft verhuizen?
  De beste periode om te verhuizen naar Delft, is in de periode van mei tot september. Tijdens deze periode is het buiten vaak droog, en de kan de verhuizing eventueel worden gecombineerd met de vakantie.