Gaat u studeren aan de Technische Universiteit, werken in de Randstad, wilt u in Delft gaan wonen of verhuist u binnen Delft naar een ander onderkomen in bijvoorbeeld de binnenstad van Delft? Verhuisbedrijf Delft verzorgt uw verhuizing op een betrouwbare én professionele manier. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw verhuizing naar Delft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Verhuis Den Haag; u kunt Verhuisdenhaag.nl inschakelen voor onder andere:

Staat uw specifieke verhuizing er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw verhuizing te bespreken! 

Direct een prijsindicatie opvragen voor uw verhuizing in Delft

Actief in de regio Den Haag en omstreken

Verhuisbedrijf Delft is een professionele organisatie, en helpt u als verhuisbedrijf in Delft graag van uw verhuisstress af. Ons verhuisbedrijf in Delft heeft als verhuisservice Delft jarenlange ervaring opgebouwd met honderden verhuizingen per maand. Wij helpen u verder tegen de meest scherpe tarieven uit de omgeving van Den Haag. We zijn actief in de directe regio van Den Haag, en zijn daardoor ook veel actief als verhuisbedrijf Rijswijk, Leiden of Zoetermeer. Naast gezinsverhuizingen en particuliere verhuizingen staan wij ook klaar voor volledige bedrijfsverhuizingen in de regio.

Professionele verhuizers van ons verhuisbedrijf in Delft

Om uw verhuizing van, naar of binnen de gemeente Delft in goede banen te leiden, zet Verhuisbedrijf Delft enthousiaste en professionele verhuizers in. Onze verhuizers worden goed opgeleid zodat ze de werkwijze en taken optimaal beheersen. De vaste samenstellingen van de teams en de duidelijke rolverdeling, zorgt ervoor dat alles flexibel verloopt en we u efficiënt kunnen verhuizen. Daarnaast bestaat de samenstelling altijd uit een gezonde mix van jonge medewerkers en ervaren krachten. Daarmee zijn we actief als professioneel én voordelig verhuisbedrijf in Delft.

Voor een professionele en betrouwbare verhuizing of woningontruiming in de directe regio van Delft bent u op het juiste adres bij Verhuis Den Haag. Of u nu wilt verhuizen van Zoetermeer naar Nootdorp of van Rijswijk naar Delft: vul snel de online prijscalculator in en krijg direct inzicht in wat uw verhuizing kost.

Direct een prijsindicatie opvragen voor uw verhuizing in Delft

Betrouwbaar verhuismateriaalverhuislift huren in den haag

Als professioneel verhuisbedrijf Delft voeren we uw verhuizing niet alleen met betrouwbaar personeel uit, maar ook met betrouwbare en moderne verhuismaterialen. Zo maken we bij verhuizingen in Delft gebruik van:

 • Verhuisliften met een bereik tot 18 meter om uw inboedel veilig van boven naar beneden te verhuizen, en andersom;
 • Betaalbare verhuiswagens om uw verhuizing snel en veilig uit te voeren, ook in de krappe straatjes van Delft; 
 • Goede verhuisdozen die geschikt zijn voor meerdere verhuizingen of opslag, met een hoog draagvermogen

Door het gebruik van deze moderne en kwalitatieve materialen kunnen we uw verhuizing zo snel en veilig mogelijk verzorgen, en bieden wij u de professionele hulp bij uw verhuizing op het moment dat dit u uitkomt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw verhuizing naar Delft? Neem dan gerust contact met ons op!

Moeilijke objecten verhuizen naar Delft

Heeft u bij uw verhuizing te maken met lastige objecten? Als verhuisbedrijf te Delft zijn we op dagelijkse basis bezig met verhuizen van grote, zware en onhandige objecten die lastig van huis naar huis te verplaatsen zijn, zoals een aquarium, piano, wasmachine of uw waardevolle kunst. Zeker in smalle straatjes, of woningen en appartementen op een hogere verdieping kunnen zulke objecten een grote uitdaging vormen.

Verhuisdenhaag.nl helpt u in deze graag verder om al uw uitdagingen uit handen te nemen, en zo uw zorgen te ontnemen. Benieuwd naar de kosten van het verhuizen van uw lastige objecten in de regio Delft? Doe dan de vrijblijvende prijsindicatie. Hét Verhuisbedrijf Delft kan uw volledige verhuizing uitvoeren, maar we kunnen u ook alleen helpen met de verhuizing van moeilijke objecten.

Snel en vrijblijvend een online offerte aanvragen

Vergeleken andere verhuisbedrijven is Verhuisbedrijf Delft vrijwel altijd een zeer betrouwbare optie als uw verhuisbedrijf. Dankzij de combinatie van een efficiënte aanpak, een mix van ervaren en jonge medewerkers en het gebruik van professioneel en kwalitatief verhuismateriaal. 

Via het interactieve offerteformulier kunt u vrijblijvend en binnen 5 minuten een zeer nauwkeurige prijsindicatie aanvragen van ons Verhuisbedrijf in Delft, voor uw specifieke verhuis-situatie. Voor deze prijsindicatie hebben we enkel de volgende gegevens nodig:

 • Verhuisgegevens: De datum en tijd dat u onze verhuisservice nodig heeft;
 • Contactgegevens: Wanneer u een offerte wilt aanvragen kunnen we u op basis van deze gegevens bereiken;
 • Adressen: Gaat u verhuizen naar Delft, of juist vertrekken, of verhuist u binnen de stad? Wij horen graag waar we uw inboedel mogen ophalen en waarheen deze mag worden vervoerd.
 • Inboedel Informatie: Dankzij ons formulier bent u zelf in staat het volume van de inboedel in te schatten.
 • Verhuisinformatie: Heeft u vrienden of familie die kunnen helpen? Of wilt u alles uitbesteden aan onze verhuisservice?

Na het invullen van het formulier ontvangt u direct een nauwkeurige prijsindicatie, die u met één druk op de knop direct omzet naar een offerte aanvraag. Voor 18:00 gedaan? dan ontvangt u vandaag nog reactie!

Bereken hier gratis de kosten voor uw verhuizing delft!

Verhuizing doorgeven aan de gemeente Delft

Verhuizen naar of binnen Delft? Dan bent u verplicht om uw verhuizing door te geven bij de gemeente. Hou er rekening mee dit dat uiterlijk 5 dagen na uw verhuizing geregeld moet zijn, en al vanaf vier weken vooraf mogelijk is. Uw adreswijziging doorgeven doet u gemakkelijk via Delft.nl, waarna uw nieuwe adresgegevens worden verwerkt in de Basisregistratie Personen. Gemeente Delft zal uw adreswijziging voor u doorgeven aan overheidsinstanties zoals de RDW, DUO, de Belastingdienst en uw zorgverzekeraar.

Meestgestelde vragen bij een verhuizing naar Delft

 1. Wat kost een verhuizing naar Delft?
  De kosten van uw verhuizing naar Delft zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van uw inboedel, de afstand van A naar B, of het wel of niet nodig hebben van een verhuislift. Berekenen gemakkelijk de kosten van uw verhuizing via het offerteformulier.
 2.  Wanneer kan ik het beste naar Delft verhuizen?
  De beste periode om te verhuizen naar Delft, is in de periode van mei tot september. Tijdens deze periode is het buiten vaak droog, en de kan de verhuizing eventueel worden gecombineerd met de vakantie.