U zoekt een verhuisbedrijf dat uw seniorenverhuizing of de seniorenverhuizing van uw familielid kan uitvoeren? VerhuisDenHaag voert wekelijks seniorenverhuizingen uit en weet als geen ander hoe wij dit soort verhuizingen in goede banen leiden.

Wij bieden:

  • de verhuizing die u wenst: alleen inpakhulp regelen of uw gehele seniorenverhuizing uit handen geven? Het kan allebei bij VerhuisDenHaag;
  • hulp bij schoonmaken van de oude en/of nieuwe woning;
  • tijdelijke opslag voor inboedel of afvoeren van inboedel naar stort of kringloop;
  • een respectvolle en discrete verhuisservice die snapt dat een seniorenwoning ook emotioneel zwaar kan zijn.

Verhuizen is op zich al een uitdagende opdracht, wat de nodige stress kan veroorzaken. Zelfs voor mensen die nog goed te been zijn en nog al hun coördinatie, organisatievermogen en kracht kunnen gebruiken.

Voor senioren die fysieke klachten hebben is professionele hulp tijdens een verhuizing des te belangrijker. Beroep doen op een professionele verhuisbedrijf is bij een seniorenverhuizing dan ook essentieel om alles zo vlot mogelijk te doen verlopen. Ga dus zeker niet met de eerste de beste verhuisservice in zee. Doe eerst goed onderzoek naar welke verhuizer past bij uw wensen en eisen. Enige ervaring met het verhuizen van senioren is aan te raden.

 

Direct een prijsindicatie

 

 

De uitdaging van een seniorenverhuizing Den Haag

Senioren zijn vaak niet in staat om zelf de handen uit de mouwen steken. Er komt immers heel wat bij kijken, zowel op organisatorisch als fysiek vlak.

Zo is het als mindervalide, gehandicapte of hulpbehoevende niet aangeraden om zelf zware spullen te verhuizen. Ook het verpakken van grote meubelstukken en het vervoeren van de inboedel wordt afgeraden. Dit zou niet alleen lichamelijk letsel bij de oudere kunnen veroorzaken, maar kans op schade aan de inboedel is ook aanwezig tijdens het sjouwen en vervoeren van de spullen.

Seniorenverhuizingen worden dan ook het beste overgelaten aan een specialistische verhuizer. Deze weet precies weet hoe het transport van de inboedel moet gaan gebeuren. Ook als de persoon in kwestie verhuist naar een bejaardenhuis, verzorgingshuis of seniorenwoning vormt dat geen enkel probleem: een expert is uiterst bedreven in het efficiënt en veilig vervoeren van alle spullen.

Toch een fijn idee als u weet dat de inboedel veilig, ongeschonden en op tijd, op de plaats van bestemming aankomen!

Verhuizen naar een nieuwe woning voor senioren

Natuurlijk is het vervoer van de inboedel slechts één deel van het werk. Ook bij het inrichten van de nieuwe woning of kamer (senioren woning, aanleunwoning of kamer) kan hulp gevraagd worden aan een professioneel verhuisbedrijf.

Verhuis Den Haag heeft veel ervaring in het uitvoeren van een seniorenverhuizing. De verhuizers weten dan ook als geen ander dat dit voor de senioren een emotionele gebeurtenis kan zijn. Zij verruilen immers het huis waar ze veel herinneringen hebben hun laatste huis.

Onze verhuizers zijn speciaal opgeleid om goed en respectvol met dit soort situaties om te gaan. Alle objecten, van breekbare kleine spullen tot zware, moeilijk te hanteren meubels, worden door onze verhuizers op de juiste plaats gezet. De oudere, of het familielid van de seniore hoeft daar dan geen tijd en energie meer te steken.

Ook de aansluiting van alle elektronica kan geregeld worden zodat alle huishoudelijke apparaten meteen gebruikt kunnen worden!

Alles netjes verpakt bij úw seniorenverhuizing

De inboedel veilig verpakken en inladen is één van de belangrijkste zaken bij een verhuis, daar kunnen we als professioneel verhuisbedrijf in Den Haag bij helpen. Dankzij de sterke verhuisdozen, beschermende dekens en andere hulpmiddelen wordt de veiligheid van uw spullen verzekerd, zodat ze in precies dezelfde staat in de nieuwe woning aankomen!

Mocht u een hele goedkope seniorenverhuizing willen, dan kunt u er ook voor kiezen om de dozen zelf in te pakken. De kosten blijven dan beperkt tot de daadwerkelijke verhuizing. Het inladen, vervoeren en uitladen uit de verhuiswagen.

Verhuismaterialen binnen handbereik

Als professioneel verhuizer hebben we de juiste verhuismaterialen om u of uw ouders / kennissen te verhuizen. Zo kunnen we met een verhuislift eenvoudig zware en grote spullen verhuizen van een hoger gelegen verdieping. Verhuizen met behulp van een verhuislift kan u een hoop tijd en dus geld besparen.

Uiteraard kunnen we ook een verhuiswagen bieden waar uw bezittingen in verhuisd kunnen worden. Ook maken wij gebruiken van goede verpakkingsmaterialen en verhuisdekens om de inboedel goed te kunnen beschermen. Als u nog op zoek bent naar specifieke verhuismaterialen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee!

Ook hulp bij ontruimen van de oude woning

Senioren die van hun grotere woning naar een kleinere seniorenwoning verhuizen, zijn vaak genoodzaakt veel spullen achter te laten. Soms verzamelen mensen een groot aantal spullen gedurende hun hele leven. Er kan dan slechts een fractie van deze spullen worden meeverhuisd naar de nieuwe woning.

Weet u niet wat u aanmoet met het deel van de spullen dat achterblijft? Zijn deze spullen niet meer bruikbaar of niet meer van waarde? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een woningontruiming. Wij ruimen de woning voor u leeg en voeren de spullen netjes af. U hebt geen omkijken naar de woning en krijgt de woning bezemschoon opgeleverd.

Gespecialiseerd in verhuizen naar hogere verdiepingen

Als verhuisbedrijf verhuizen we veel senioren naar hun nieuwe seniorenwoning of naar het verzorgingshuis. Regelmatig komt het bij een seniorenverhuizing voor dat een senior verhuist van een grotere eengezinswoning naar een appartement. Dit appartement is vaak gelegen op een hoger gelegen verdieping. Dit maakt het verhuizen vaak niet makkelijker. Toch zijn we hier als verhuisbedrijf in gespecialiseerd. We helpen u dan verder met een verhuislift die reikt tot de hoger gelegen verdiepingen van het appartementencomplex. Dit scheelt veel tijd en ook wordt de kans op schade verkleind!

Zorgeloos verhuizen voor senioren in de regio Den Haag

De verhuizing van senioren is niet altijd een eenvoudige opdracht. Zelfs als familie en vrienden beslissen te helpen zijn er nog uitdagingen. Vaak kunnen de bezittingen niet allemaal worden meegenomen naar de seniorenwoning. Logistiek levert dit een uitdaging op. Wanneer de senior bijvoorbeeld verhuist van Noordwijk naar Den Haag, dan kan het nodig zijn om een deel van de bezittingen te verhuizen naar de zoon of dochter in bijvoorbeeld Berkel en Rodenrijs. Verhuisdenhaag.nl helpt u hier graag verder bij!

Hulp nodig bij uw seniorenverhuizing?

Beroep doen op een verhuizer is dan ook de beste manier om dergelijke problemen te vermijden en de verhuizing vlot te doen verlopen. Zo bespaart u niet enkel tijd, maar ook energie. Daarbij zult u veel minder last hebben van stress, omdat u weet dat de gehele verhuizing in goede handen is! Schroom niet om bij al uw vragen contact met ons op te nemen, wij geven u graag het juiste advies.

Direct een prijsindicatie