Er mag echt niets gebeuren met mijn inboedel! De kans is groot dat u ook deze gedachte had toen de zoektocht begon naar een verhuisbedrijf. Toch waren de kosten reeds aanzienlijk en zou een kleine besparing ook geen overbodige luxe zijn.

Ons verhuisbedrijf in Wassenaar combineert deze belangrijke punten: wij zijn een flexibel verhuisbedrijf én biedende beste kwalitatieve verhuizingen aan. Dus wilt u flexibel en een hoge kwaliteit?

  • Goede prijs kwaliteit verhouding, flexibele en professionele verhuizers;
  • 7 dagen in de week beschikbaar in de regio Den Haag;
  • Wij staan voor u klaar, wilt u de kosten van uw verhuizing berekenen? Gebruik ons aanvraagformulier.
Ontvang direct een prijsindicatie!

Woont u in de buurt van Den Haag en bent u nog op zoek naar een verhuisbedrijf? Lees dan snel verder.

Verhuizen: een nieuwe stap in uw leven

Het is een nieuwe stap die we maken, want zo’n verhuizing gaat niet zomaar. U heeft een mooi nieuw huis gekocht en misschien is uw huidige woning al verkocht aan een nieuwe bezitter. Het zijn mooie tijden, maar vaak ook zeer prijzige. Daarom is de afweging tussen kosten en kwaliteit een belangrijk onderwerp tijdens de verhuizing. Bij het verhuisbedrijf in Wassenaar snappen we dat als geen ander. Want uw inboedel moet veilig verplaatst worden en schade willen we voorkomen. Daarnaast is geld besparen ook belangrijk en daarom is er een perfect uitgedacht plan gemaakt door ons verhuisbedrijf in Wassenaar. Hierdoor kunnen wij als verhuisbedrijf besparen op de kosten, waardoor u eveneens geld bespaart. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Dus wat gaat u met de geld doen? Een nieuwe kast? Of de decoratie van uw nieuwe woning? Genoeg andere leuke dingen waaraan u dit extraatje kunt besteden.

Kwalitatief verhuisbedrijf Wassenaar verhuist uw inboedel veilig

Een van de meest belangrijke zaken tijdens de verhuizing is de kwaliteit die hierbij komt kijken. U heeft immers een waardevolle inboedel die zonder schade verhuisd moet worden. Wij begrijpen dat uw inboedel u dierbaar is en daarom aan onze verhuizers hier zorgvuldig mee om.

Bij veel verhuisbedrijven moet u kiezen tussen een goede prijs óf een kwalitatieve verhuizing. Bij kwalitatieve verhuisbedrijven werken gedegen opgeleide verhuizers, bij goedkope verhuisbedrijven laat de kwaliteit vaak te wensen over en wordt uw verhuizing op een zo goedkoop mogelijke manier uitgevoerd, dus met goedkoop materiaal en soms zelfs met weinig aandacht voor persoonlijke wensen en onervaren personeel.

VerhuisDenHaag kiest ervoor om zowel kwaliteit als voordeel te bieden. Als u uw verhuizing uitbesteedt aan VerhuisDenHaag, kiest u voor een kwalitatieve verhuizing, uitgevoerd door gedegen opgeleide verhuizers die uw verhuizing efficiënt en daardoor betrouwbaar kunnen uitvoeren.

Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt om de veiligheid van uw spullen en daarom zijn onze medewerkers goed ingewerkt. Belangrijke onderdelen van ons inwerk-proces hebben betrekking op de zorg over en veiligheid van uw gehele inboedel tijdens de verhuizing.

Verder waarborgen we de kwaliteit van het verhuizen door te werken met modern materiaal. Denk bijvoorbeeld aan verhuisliften en verhuiswagens, maar ook aan stevige verhuisdozen voor boeken, servies en kleding. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de stevigheid van uw verhuisdoos. Onze verhuisdozen zijn speciaal en stevig waardoor al uw servies zonder te breken de nieuwe bestemming haalt.

De dag van uw verhuizing

Op de afgesproken verhuisdag zullen de medewerkers van ons verhuisbedrijf in Wassenaar op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn. Hoogstwaarschijnlijk heeft u al heel wat ingepakt en klaarliggen. Het is daarom hoog tijd om te beginnen. Onze verhuizers zetten uw inboedel veilig en tactisch in de verhuiswagen gezet. Hierbij zorgen de verhuizers ervoor dat dit zo netjes mogelijk gebeurt, zodat de verhuizing snel en soepel verloopt.

Wanneer de verhuiswagen vol is, gaat u samen naar de nieuwe woning. Ook hier zullen de verhuizers zorgvuldig zijn bij het uitladen en plaatsen van uw inboedel in de nieuwe woning. De dag zal hoogstwaarschijnlijk snel verlopen en onze verhuizers gaan pas naar huis als u tevreden bent met het resultaat.

De voordelen van ons verhuisbedrijf Wassenaar op een rij

Wat zijn de voordelen van ons verhuisbedrijf?

  • Allereerst bent u zeker van een goede verhuizing. Hierdoor zal zeker wat bespaard worden en dat kunt u vast goed gebruiken voor andere dingen.
  • De kwaliteit blijft standaard hoog en in samenwerking met onze medewerkers verloopt de verhuizing zo efficiënt mogelijk.
  • Wij zijn zeer flexibel en staan ook voor u klaar in de avonduren en in het weekend. Ook ‘s nachts verhuizen is mogelijk, neem gerust contact met ons op!

Wilt u misschien nog meer weten? Zijn er vragen of wilt u direct een afspraak maken? Wij staan altijd voor u klaar, ook voor uw verhuizingen in de omgeving zoals bijvoorbeeld in Voorschoten of Zoetermeer. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing in de buurt van Den Haag succesvol zal verlopen.

Direct een prijsindicatie

Onze diensten

Bij verhuisbedrijf Wassenaar kunt u terecht voor verschillenden soorten diensten. Dit kan bijvoorbeeld een woningontruiming zijn, wanneer u zelf geen tijd heeft om dit uit te voeren. Heeft u een familielid op leeftijd die extra hulp nodig heeft? Dan kunt u ook bij ons terecht voor seniorenverhuizingen. Verhuisbedrijf Zoetermeer helpt u ook graag met het professioneel verhuizen van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat zorgvuldig wordt omgegaan met bedrijfsgevoelige informatie. Door onze strakke planning en integriteit kunt u zonder stress de verhuizing uit handen geven. Een bedrijfsverhuizing kunt u op elke gewenst moment inplannen. Onze ervaren verhuizers zijn 24/7 beschikbaar.