Professioneel uw bedrijf verhuizen? Verhuisbedrijf Den Haag ontneemt u graag de stress en verhuist uw bedrijfsinboedel snel en vakkundig naar de nieuwe plaats van bestemming. Planning en integriteit zijn zeker bij een zakelijke verhuizing van groot belang. Onze verhuizers gaan professioneel om met uw bedrijfsgevoelige informatie. Verhuis Den Haag werkt met een realistische planning en ons personeel werkt zeer zorgvuldig. Uw wensen staan voorop tijdens uw bedrijfsverhuizing en wij willen net zo graag als u, dat het bedrijf zo min mogelijk tijd verliest met het verhuizen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsverhuizing? Lees dan hieronder meer over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan om een inzicht te krijgen in de kosten van uw zakelijke verhuizing.

Direct een prijsindicatie

Betrouwbaar uw bedrijf verhuizen

Een verhuizing kost een hoop geld door alle nieuwe meubels die aangeschaft worden en door bijvoorbeeld nieuwe gordijnen. Het is daarom fijn als het verhuisbedrijf u niet de hoofdprijs kost. Verhuis Den Haag werkt met betrouwbare studentverhuizers waardoor wij uw bedrijfsverhuizing veilig kunnen uitvoeren. Al onze verhuizers hebben intern een goede verhuisopleiding gekregen en werken in goed samengestelde teams. Wij zorgen er namelijk voor dat studentverhuizers altijd in een team met ervaren verhuizers zitten. Wij hebben verhuisteams beschikbaar speciaal voor het uitvoeren van een bedrijfsverhuizing. Zij zijn erg ervaren op het specifieke gebied van bedrijfsverhuizingen en gaan daardoor efficiënt te werk.

Flexibel zakelijk verhuizen

Door te werken met jonge,  verhuizers, zijn wij 24/7 beschikbaar. U kunt uw bedrijfsverhuizing op ieder gewenst moment inplannen. Wij snappen als geen ander dat een hotel het beste op de maandag overdag verhuisd kan worden, terwijl een productiebedrijf de voorkeur geeft aan het verhuizen in het weekend. Wij begrijpen als verhuisbedrijf dat u de werkzaamheden het liefst zo kort mogelijk onderbreekt. Vandaar dat het aan te raden is een goede en realistische planning te maken, rekening houdende met de piekmomenten binnen uw werkzaamheden.

Uw bedrijfsverhuizing volledig uit handen geven

Verhuis Den Haag kan uw bedrijfsverhuizing volledig voor u uit handen nemen. Van het inpakken tot en met het uitpakken en aansluiten van de apparatuur in het nieuwe pand, kunt u zonder zorgen aan onze verhuizers over laten. Wij hebben als verhuisbedrijf in regio Den Haag erg veel ervaring met het verhuizen van kantoren, werkplekken, archieven, bijzondere objecten en apparatuur. Maar ook voor de verhuizing van productieruimtes inclusief zware apparatuur kunt u bij Verhuis Den Haag terecht. Mede dankzij onze professionele verhuizers en ruime ervaring, in combinatie met het gebruik van kwalitatief goede verhuismaterialen kunt u uw bedrijfsverhuizing zonder zorgen aan ons uitbesteden.

Planning zakelijke verhuizing

Bij een bedrijfsverhuizing is het nog belangrijker dan bij een particuliere verhuizing, om te werk te gaan met een goede en realistische planning. U wilt als bedrijf zo min mogelijk tijd verliezen met verhuizen. Vooraf moeten een aantal zaken uitgedacht worden zoals:

 • Wat de juiste tijd en dag is om uw bedrijfsverhuizing te laten plaatsvinden.
 • Daarnaast is het ook erg belangrijk om zowel uw werknemers, als uw klanten en leveranciers tijdig in te lichten over de naderende verhuizing.
 • Iedereen inlichten over de manier van verhuisdozen labelen.

Als uw medewerkers helpen bij het inpakken van hun werkplek, geef dan door hoe zij de verhuisdozen dienen te labelen. Zo voorkomt u dat de dozen meerdere keren geopend moeten worden om te kijken wat erin zit. Als iedere doos goed gelabeld is, aan de hand van kleuren bijvoorbeeld, kan de verhuisdoos door onze verhuizers gelijk op de juiste plek worden neergezet. Wanneer we verhuizen met een goede en realistische planning, gaat er zo min mogelijk kostbare tijd verloren en kunnen uw medewerkers zo snel mogelijk weer aan de slag op hun nieuwe werkplek.

Direct een prijsindicatie

Accountmanager bedrijfsverhuizing

Om een zakelijke verhuizing te laten slagen, wijzen wij bij iedere bedrijfsverhuizing een accountmanager aan. Hij regelt, plant en uiteindelijk realiseert de accountmanager uw bedrijfsverhuizing. Onze accountmanagers hebben zeer veel ervaring met zakelijke verhuizingen in iedere mogelijke branche en gebruiken deze expertise graag om uw bedrijfsverhuizing tot een succes te brengen. Voorafgaand aan uw bedrijfsverhuizing, komt de accountmanager graag kennis met u maken. Eventueel brengt de accountmanager een bezoek aan uw bedrijf om een inventarisatie te maken van de hoeveelheid inboedel en het type spullen dat verhuisd wordt.

Verhuismaterialen bedrijfsverhuizing

Verhuis Den Haag is een professioneel verhuisbedrijf dat werkt met gedreven en goed opgeleide medewerkers met modern verhuismateriaal. Te denken valt aan moderne verhuiswagens, verhuisliften en beschermingsmateriaal zoals verhuisdozen, steekwagens, dekens en verpakkingsmateriaal. Al onze spullen zijn van een goede kwaliteit om uw verhuizing in goede banen te leiden. Daarnaast garanderen wij op deze manier dat uw spullen beschermt blijven.

Tijdelijke opslag

Als u gaat verhuizen naar een nieuw kantoor waar niet al uw oude kantoormeubilair mee naar toe kan worden verhuisd, kunt u er ook voor kiezen deze meubels tijdelijk bij ons op te slaan. U kunt in de tussentijd rustig zoeken naar een oplossing voor deze overbodige kantoorartikelen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor tijdelijke opslag bij Verhuis Den Haag.

Werkzaam in heel Nederland

Verhuisbedrijf Verhuis Den Haag is niet alleen werkzaam in Den Haag en omstreken, maar is ook in te zetten voor uw zakelijke verhuizing elders in Nederland. U kunt te allen tijde gebruik maken van onze professionele service. Onze ervaren medewerkers maken ook graag uw bedrijfsverhuizing tot een succes. Of u nu uw bedrijf wilt verhuizen naar Zoetermeer, Scheveningen, Leiden of Naaldwijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voordelen van verhuizen met Verhuis Den Haag zijn:

 • Onze professionaliteit
 •  Betrouwbaar verhuizen
 • 24/7 beschikbaar voor verhuizingen
 • Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Bent u benieuwd wat ons verhuisbedrijf in Den Haag voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct een prijsindicatie voor uw bedrijfsverhuizing

Meest gestelde vragen bij een bedrijfsverhuizing

 1. Wat kost een bedrijfsverhuizing?
  De kosten van uw kantoor- of bedrijfsverhuizing zijn logischerwijs afhankelijk van de omstandigheden. Denk hierbij aan de afstand tussen kantoorpand A en B, of de grootte van uw inboedel. Benieuwd naar de kosten voor uw bedrijfsverhuizing? Vraag direct een vrijblijvende prijsindicatie aan!
 2. Hoe geef ik een bedrijfsverhuizing door?
  De Kamer van Koophandel (KvK) geeft uw bedrijfsverhuizing niet automatisch door aan de SVHW, dit dient u zelf te doen via de website, door in te loggen op ‘Mijn SVHW‘.