Wilt u die zware koelkast ook makkelijk en betrouwbaar laten verhuizen in regio de Den Haag? VerhuisdenHaag.nl helpt u met de verhuizing van uw koelkast in de regio Den Haag. Wij bieden u de verhuisservice en de juiste verhuishulp die past bij uw koelkast en de rest van uw inboedel. Onze medewerkers zijn ervaren met het verhuizen van koelkasten en helpen u de koelkast op de juiste plek in uw nieuwe woonplek te krijgen. Dit kan voor een realistische prijs. Bent u geïnteresseerd en wilt u direct de prijsopgave zien en een offerte aanvragen kan dat via onderstaande link!

Bereken direct de prijs van het verhuizen van uw koelkast

Koelkast laten verhuizen

De koelkast kunt u zelf verhuizen maar dat brengt risico’s met zich mee. Zo kunt u lichamelijk letsel oplopen of de koelkast kan beschadigd raken. De koelkast dient op de juiste manier getild te worden en het juiste verhuismateriaal moet gebruikt worden. Het verhuizen van een koelkast vereist speciale technieken. Vervolgens moet de koelkast goed losgekoppeld worden en de draden moeten goed bij elkaar gebonden worden. De koelkast moet goed ingewikkeld worden in beschermend materiaal en met het juiste verhuismateriaal naar de verhuiswagen begeleid.

Op de nieuwe woonplek zorgen we ervoor dat de koelkast op de gewenste plek komt en wordt geïnstalleerd. Het beste voor de koelkast is om die staand te vervoeren. De koelkast bevat namelijk koelmiddel en dit kan gaan schuimen als u de koelkast gaat kantelen. Als de koelkast direct aangezet wordt na de verhuizing, kan dit schadelijk zijn voor de motor. Wij raden daarom aan om de koelkast na de verhuizing even op zijn plek te laten staan, voordat de stekker in het stopcontact wordt gedaan.

Verhuizers van Verhuis Den Haag

Onze verhuizers zijn gespecialiseerd en zeer ervaren in het verhuizen van inboedels in Den Haag, Zoetermeer, Noordwijk en omgeving. Dankzij de ervaring kan Verhuis Den Haag zorgen voor goede en vlekkeloze verhuizingen. Ze doen dit werk al jaren en kunnen daarom per koelkast het juiste inschatten wat goed is voor de koelkast. De verhuizers zijn betrouwbaar en 7 dagen per week beschikbaar. Onze werknemers zijn flexibel, intern opgeleid en professioneel en hebben jarenlange ervaring opgebouwd met het verhuizen in deze regio.

Andere zware materialen verhuizen

Naast het verhuizen van uw koelkast naar uw nieuwe woning, bieden we nog meer oplossingen voor het verhuizen van zware materialen. Het kan lastig zijn om zware meubels, zoals een aquarium, dressoirkast of een piano te verhuizen. Wij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen u hier goed bij ondersteunen. Met onze verhuislift kunnen wij deze materialen op bijvoorbeeld de derde verdieping krijgen. Hierin ontzorgen wij u volledig en kunt u zich volledig op de andere belangrijke taken focussen.

Kosten voor het verhuizen van uw koelkast

De kosten voor het verhuizen van de koelkast verschillen per situatie. De juiste verhuismaterialen zijn nodig en de kosten verschillen ook per materiaal. Een verhuislift heeft een ook hogere prijs dan een steekwagen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de benodigde uren. Ook het aantal verhuizers en de tijd die ze nodig hebben voor het verhuizen van de koelkast hebben invloed op de kosten van de verhuizing.

Over het algemeen zijn onze verhuizers tussen de 1 en de 3 uur bezig met de verhuizing van de koelkast.  De exacte duur van de verhuizing kunnen we inschatten als u een situatieschets heeft gegeven in het aanvraagformulier. Benieuwd wat het verhuizen van een koelkast u gaat kosten? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in!

Bereken direct de prijs van het verhuizen van uw koelkast