Zware meubels vervoeren naar een andere locatie is vaak een lastige situatie, zeker wanneer het meubelstuk op een hogere verdieping staat. Als het zware meubelstuk naar beneden moet worden getild, neemt dit een hoop risico’s met zich mee. Zo kan het meubelstuk niet te houden zijn tijdens het tillen en kan dit gevaarlijk voor uzelf of anderen. Daarnaast is de kans groot dat er beschadiging ontstaat in huis.

Daarom is VerhuisDenHaag er om u te helpen met uw meubeltransport. Dit om e.v.t. risico’s te voorkomen, en uw meubel(s) zorgeloos te vervoeren van A naar B.

Direct een prijsindicatie

Meubeltransport met professionals

Wij beschikken als verhuisbedrijf in Den Haag over een team met goed geschoolde en ervaren verhuizers, die weten van aanpakken. Heeft u een meubel wat vervoerd moet worden, maar u durft het niet zelf aan om het naar beneden te tillen? Neem dan contact op met ons.

Wij hebben de middelen en de kennis in huis om uw meubels voorzichtig en veilig te tillen. Ook als u bijvoorbeeld in een grote stad als Leiden op driehoog woont, een smalle en steile trap hebt en in een nauw straatje woont: wij tillen en vervoeren uw meubel veilig voor u.

Het team beschikt over de juiste transportmiddelen om uw meubels veilig te vervoeren. Zo beschikt de transportwagen over schok dempende dekens en spanningsbanden. De dekens zorgen voor bescherming tegen beschadiging en de spanningsbanden houden uw meubels op zijn plek tijdens het transport. Een aantal voorbeelden van meubeltransport zakelijk en meubeltransport particulier is het vervoeren van:

Met de ruime ervaring die VerhuisDenHaag heeft met het uitvoeren van meubeltransport is elk meubel in goede handen bij ons team. Ook wanneer uw meubel op een hogere verdieping staat in een pand/huis, bij VerhuisDenHaag is het mogelijk om een verhuislift te huren. Zo kunt u zorgeloos het transport laten uitvoeren en is binnen de kortste keren uw meubel op de gewenste locatie.

Klantvriendelijkheid, zorg voor uw meubel (s) en een professionele werkhouding. Dat is waar VerhuisDenHaag voor staat.

Meubeltransport met VerhuisDenHaag

Als u kiest voor onze diensten kunt u uitgaan van een betrouwbaar meubeltransport zonder zorgen tegen een vaste goede prijs. Voordat het transport plaatsvindt, regelen we altijd enkele essentiële zaken. Dit om onnodige kosten en tijdsverlies te voorkomen. Zo zal uw transport zorgeloos verlopen en is het sneller achter de rug dan u denkt. Een aantal zaken die vooraf moeten worden geregeld, zijn:

  • Wanneer u een zwaar meubel heeft op een hogere verdieping, is het van belang om een verhuislift te huren. Dit om gevaren te voorkomen en veilig het meubelstuk in de transportwagen te laden
  • Als het meubelstuk nog niet naar de werk/woonlocatie kan, is het essentieel om een opslagruimte te huren. Hier staat het meubelstuk droog en veilig
  • Met het vervoeren van een zwaar meubelstuk is het van belang dat de verhuiswagen zo dicht mogelijk bij de ingang/uitgang staat. In sommige gevallen is het daarom noodzakelijk om een parkeervergunning bij de gemeente aan te vragen om voor de deur te mogen parkeren

Houdt rekening met de bovengenoemde punten en u voorkomt dat u voor vervelende verassingen komt te staan tijdens het vervoeren uw meubelstuk. Een vervelend voorval kan bijvoorbeeld zijn dat de gemeente u een boete uitschrijft wanneer er een vergunning ontbreekt voor het parkeren. Of u geen verhuislift heeft en het meubelstuk is te zwaar om de hand naar de verhuiswagen te tillen. Voorkom dit en regelt u het van tevoren. Dan zal het transport zorgeloos verlopen!

Kosten van meubeltransport

Als u kiest voor een meubeltransport particulier en/of zakelijk, zijn er een aantal dingen waarmee er rekening wordt gehouden met een bepalen de prijs.

Zo wordt er rekeningen gehouden met gewicht en afmetingen. Niet elke verhuiswagen is namelijk geschikt voor vervoeren van meerdere zware en grootte meubelstukken. Gelukkig beschikt VerhuisDenHaag over verschillende verhuiswagens om al uw meubeltransporten te kunnen realiseren.

Bij een meubeltransport zakelijk komt het over het algemeen vaker voor dat een transport meerdere zware meubelstukken bevat. Wanneer u als particulier een meubelstuk gekocht/verkocht heeft, en dit moet bijvoorbeeld van Den Haag naar Noordwijk of naar Leiderdorp worden vervoerd, is studentenverhuisservice een ideale tak van VerhuisDenHaag om u hierbij te helpen. Het team bestaat uit jonge sterke studenten die snel en efficiënt werken. Daarnaast zijn ze erg flexibel en voeren ze hun diensten uit tegen een scherpe prijs.

Vraag een prijsindicatie aan!

Bent u benieuwd wat VerhuisDenHaag kan betekenen voor uw meubeltransport? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie op. Deze is geheel vrijblijvend. Heeft u verdere vragen over een meubeltransport? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team zit voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

Direct een prijsindicatie