In de meeste gevallen is een woningontruiming geen fijne zaak. Vaak is er namelijk sprake van een gedwongen verlating van het huis of is er sprake van het overlijden van iemand uit uw naaste omgeving. Wij zijn namens Verhuis Den Haag niet alleen actief als verhuishulp of verhuisbedrijf maar kunnen u ondersteunen in de woningontruiming. Zoals onze naam al doet vermoeden zijn we voornamelijk actief in Den Haag en de omgeving van Den Haag. In omliggende steden zoals bijvoorbeeld Scheveningen, Leiden, Naaldwijk, Leiderdorp of Benthuizen zijn we regelmatig werkzaam.

Gespecialiseerd verhuisbedrijf, ook in woningontruimingen

Wij zijn een gespecialiseerd verhuisbedrijf en maken gebruik van een interactief aanvraagformulier. Deze kunt u gebruiken om een gerichte schatting te krijgen van uw woningontruiming. Wellicht komen niet alle eigenschappen van het formulier overeen met de daadwerkelijke situatie, deze kunt u dan negeren of overslaan.

Wanneer u met een expert in gesprek wil gaan over de mogelijkheden, adviseren we een aanvraag in te dienen via ons contactformulier. Wij kunnen naast betrouwbare verhuizingen aanbieden, ook woningen ontruimen voor goede prijzen.

Bereken direct de prijs van uw Woningontruiming Den Haag

woningontruiming: Wat komt erbij kijken?

Afhankelijk van de situatie gaan we aan de slag. Gaat het om een koopwoning, huurwoning of moet er een bedrijfspand worden ontruimd? Op basis van de situatie maken we een indicatie van de omvang van de woningontruiming. Mocht het gewenst zijn, kunt u (eventueel met vrienden of kennissen) helpen met de woningontruiming.

Voor ons zijn onder andere de volgende dingen belangrijk om vooraf te weten:

  • Wat moet er gebeuren met het meubilair?
  • Hoe moet de woning worden opgeleverd?
  • Moeten er naast de woningontruiming nog andere dingen gebeuren?

Bij een woningontruiming in Den Haag verplaatsen de inboedel naar de plaats die u hiervoor heeft aangewezen. Wanneer dit meerdere locaties zijn, dan zorgen we dat de inboedel op alle verschillende plaatsen terecht komt. Net als bij onze diensten als regulier verhuisbedrijf Den Haag, dragen we zorg voor de spullen en zorgen we met onze materialen ervoor dat de kans op schade zo laag mogelijk is. Zo maken we gebruik van een verhuislift en zorgen we dat we voldoende ruimte hebben in onze verhuiswagen voor de woningontruiming.

Seniorenverhuizing

Gaat uw vader, moeder of andere dierbare verhuizen naar een kleinere woning of naar een verzorgingshuis? In dat geval bieden wij ook speciale seniorenverhuizingen aan. In dit soort gevallen blijft er vaak veel meubilair en inboedel achter, omdat de nieuwe woning vaak een stuk kleiner is. U kunt VerhuisDenHaag.nl inschakelen voor uw seniorenverhuizing of voor de woningontruiming. Wij kunnen de inboedel naar verschillende locaties brengen. Ook is er een mogelijkheid om uw spullen af te voeren naar het vuilstort.

Uw huis ontruimen met Verhuis Den Haag

Ons specialisme ligt in het verplaatsen van de inboedel, of dit nu is voor een verhuizing of voor een woningontruiming. Met onze kennis en kunde zijn we dus dé perfecte partner om uw huis te ontruimen. Onze verhuizers zijn door ons opgeleid en hebben geleerd respectvol om te gaan met u en uw spullen. Zeker in het geval van een woningontruiming, wanneer de emoties hoog kunnen oplopen, brengen onze verhuizers rust en structuur.

We zijn dagelijks werkzaam in diverse plekken in Nederland, maar kunnen u het beste van dienst zijn in Den Haag en omgeving. We horen graag van u zodat we een mooi voorstel kunnen doen om u te ondersteunen in het ontruimen van uw woning of uw bedrijfspand.

Bereken direct de prijs van uw verhuishulp