Als u gaat verhuizen wilt u misschien veel bezittingen zelf verhuizen. De meeste bezittingen lenen zich hier ook voor. Denk bijvoorbeeld aan uw interieur accessoires, het bestek en ook de eetkamerstoelen kunnen gemakkelijk verhuisd worden. Tegelijkertijd zijn er misschien een aantal lastige objecten die u hoofdpijn bezorgen als u nadenkt over de verhuizing. Naast de koelkast en wasmachine kan dat een dressoirkast zijn. Dit zijn vaak zware en logge kasten en daarmee lastig te verhuizen, zeker wanneer de dressoirkast op een hoger gelegen verdieping staat. Bovendien heeft u best veel ruimte in een karretje of vrachtwagen nodig om de dressoirkast te verhuizen. Op deze pagina vindt u daarom wat tips om een dressoirkast te verhuizen. Maar Verhuisdenhaag.nl helpt u ook graag verder met de verhuizing van de kast in Den Haag en omgeving!

Bereken direct de prijs van het verhuizen van uw dressoir kast

Uw dressoirkast zelf verhuizen

Als u uw dressoirkast zelf wilt verhuizen dan is het allereerst belangrijk dat u een karretje of verhuiswagen tot uw beschikking heeft met voldoende ruimte. Zonder dit vervoersmiddel wordt het lastig om de dressoirkast succesvol van A naar B te verhuizen. Als u het vervoer geregeld heeft dan is het belangrijk om de kastjes van de dressoirkast dicht te plakken zodat er tijdens het verhuizen geen deurtjes klapperen. Ook is het belangrijk dat u altijd met drie personen bent om de dressoirkast te verhuizen, twee mensen om te dragen en één om te controleren of het pad vrij is en om instructies te g even. Wanneer de dressoirkast van een hogere verdieping verhuisd moet worden en u geen verhuislift heeft, meet dan eerst of de dressoirkast door het trapgat kan. Anders zit je vast. Als laatste tip willen we u meegeven dat het goed is om de hoeken van de kastjes af te plakken met karton of een ander materiaal dat bescherming biedt tegen stoten en krassen.

Dressoirkasten laten verhuizen

Veel makkelijker is het om de dressoirkast te laten verhuizen. Verhuisdenhaag.nl verhuist dagelijks meerdere huishoudens in de omgeving van Den Haag. Als verhuisbedrijf in Den Haag verhuizen we dan ook veel dressoirkasten en andere lastige objecten. Veel van onze klanten verhuizen zelf hun kleinere bezittingen waarna wij de meubels verhuizen die erg lastig te verhuizen zijn zoals:

  • Tweepersoonsbedden
  • Piano’s
  • Wasmachines’s
  • Bankstellen

Het verhuizen van een dressoirkast is in de meeste gevallen dan ook een koud kunstje voor de verhuizers van Verhuisdenhaag.nl. De verhuizers hebben al het materieel binnen handbereik en kunnen dus ook gemakkelijk uw verhuizing in orde maken als u woont op een hoger gelegen verdieping in Den Haag, Voorburg, Zoetermeer of Scheveningen.

Direct een kostenindicatie

We kunnen ons voorstellen dat de kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf een drempel zijn om een verhuisbedrijf in te schakelen. Bij Verhuisdenhaag.nl bieden we daarom betrouwbare verhuizingen aan in de omgeving Den Haag. Bent u benieuwd hoe veilig we uw dressoirkast kunnen verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het verhuizen van alleen de kast of voor het verhuizen van al uw lastig te verhuizen objecten in Den Haag en omgeving!

Bereken direct de prijs van het verhuizen van uw dressoir kast