Verhuis Den Haag helpt u graag om alle elektrische apparaten te verhuizen en andere spullen van of naar uw nieuwe onderkomen in Den Haag te brengen. Wij zijn een van de betrouwbaarste en flexibelste  verhuizers in de regio. U kunt gemakkelijk en snel bekijken wat het kost om uw elektrische spullen door ons te laten verhuizen naar uw nieuwe huis door een offerte aan te vragen via onderstaande button.

Wat kost het verhuizen van elektrische apparaten?

U kunt hieronder meer informatie en tips vinden over uw elektrische apparatuur verhuizen binnen Den Haag of net daarbuiten.

Zelf elektrische apparaten verhuizen

De meeste elektrische apparaten kunt u gemakkelijk zelf verhuizen omdat ze niet zo groot of zwaar zijn. Maar bij een koelkast, vriezer of wasmachine komt heel wat meer kijken. Deze apparaten zijn loodzwaar en zonder de goede verhuisspullen en tiltechnieken is het heel lastig om ze ongeschonden in het nieuwe huis te krijgen. Een wasmachine weegt tussen de 65 en 80 kilo. Wanneer u dit zelf gaat proberen te verhuizen zou u dit met verkeerde tiltechnieken, zo uw rug kunnen kosten. Wij verhuren ook verhuisliften om het zelf verhuizen van uw zware elektrische apparaten te vergemakkelijken. Wij helpen u uiteraard graag met de juiste verhuisspullen om ook deze apparaten netjes en ongeschonden op de nieuwe plaats van bestemming te krijgen.

Tips voor het verhuizen van uw elektrische apparaten

Hierbij geven wij u enkele tips voor het verhuizen van uw elektrische apparaten:

  • Ontkoppel al uw apparaten, laat afkoelen en rol snoeren netjes op (plak ze eventueel vast aan het apparaat) of doe er een elastiek omheen om een snoeren wirwar te voorkomen;
  • Ontkoppel de wasmachine en zorg dat alle slangen en filters goed geleegd zijn voordat ermee gesjouwd gaat worden;
  • Leeg de koelkast en laat hem op kamertemperatuur komen. Maak de koelkast goed schoon voordat je hem verhuist. Het kan handig zijn om koelkastlades nog vol te stoppen met andere te verhuizen spullen;
  • Laat de vriezer ruim op tijd geheel ontdooien, zodat hij helemaal droog is als hij vervoerd gaat worden;
  • Plak eventueel de koelkastdeur dicht met een stuk tape zodat hij tijdens het sjouwen niet open gaat en de glasplaatjes eruit vallen;
  • Schrijf op de dozen met kleine elektrische apparatuur, dat er waardevolle elektrische apparatuur in zit, zodat er zorgvuldig mee om gegaan wordt.

Hoe gaat het verhuizen van elektrische apparaten in zijn werk?

U begint met het aanvragen van een offerte en het maken van een verhuisafspraak. Wanneer wij uw spullen gaan verhuizen zorgen wij voor het juiste verhuis- en verpakkingsmateriaal, zodat alle elektrische apparatuur netjes en ongeschonden naar het nieuwe huis getransporteerd kunnen worden. Wij verpakken uw apparaten eerst netjes in beveiligingsmateriaal om eventuele schade aan de apparatuur door de verhuizing te voorkomen. Wanneer u in een flat woont, zorgen wij voor een verhuislift, zodat hij gemakkelijk vanuit uw woning de verhuiswagen in gebracht kan worden. Bij aankomst in het nieuwe huis, zal de apparatuur netjes op zijn plek worden gezet en worden aangesloten.

Aansluiten elektrische apparatuur na verhuizing

Niet iedereen is heel technisch ingesteld en laat het aansluiten van de elektrische apparatuur graag over aan de experts. Verhuis Den Haag beschikt over verhuizers met een hoop technische kennis. Wij verhuizen uw elektrische spullen graag met zorg en gaan pas weg als alle apparatuur in het nieuwe huis een plekje heeft en is aangesloten. Verhuis Den Haag zorgt er graag voor dat de klanten tevreden zijn!

Oude elektrische apparaten

Misschien dat niet alle elektrische apparaten mee verhuizen naar de nieuwe woning. In dat geval is het goed om te weten dat je oude of kapotte elektrische apparatuur het beste niet bij het afval kunt gooien. Bij sommige apparaten kunnen er schadelijke stoffen vrijkomen als je ze in een container gooit. Elektrische apparaten kunnen veelal gerecycled worden. Er zijn meerdere mogelijkheden voor deze afgedankte apparaten:

  • Wegbrengen naar een milieustraat of recyclecentrum;
  • Online verkopen als ze het nog doen;
  • Gratis weggeven via een kringloopwinkel of ‘weggeefhoek’.

Kosten verhuizen door een verhuisbedrijf in Den Haag

Verhuis Den Haag is betrouwbaar en flexibel. Daarnaast zijn wij zeer flexibel en zijn wij zeven dagen per week beschikbaar voor uw verhuizing. Verhuizen doordeweeks is voordeliger dan in de weekenden. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan om te kijken wat het kost om uw elektrische apparaten te laten verhuizen!

Wat kost het verhuizen van elektrische apparaten?