Gaat u verhuizen naar Leiden en heeft u geen zin in een stressvolle verhuizing? Schakel ons verhuisbedrijf Leiden in voor een zorgeloze verhuizing tegen een schep tarief. Ons verhuisbedrijf Leiden is een betaalbaar verhuisbedrijf dat uw verhuizing snel en professioneel uitvoert.

Verhuis Den Haag Heeft jarenlange ervaring met verhuizingen in Leiden. Ons verhuisbedrijf Leiden is voordelig en werkt alleen met professionele verhuizers die weten precies hoe ze een verhuizing moeten aanpakken. Hoe hectisch de verhuizing ook is, Verhuis Den Haag regelt het.

Wij helpen u graag om uw bezittingen snel en met zorg naar uw nieuwe woning of werkadres te verplaatsen. Wij zijn bekend binnen Leiden en omstreken en hebben al veel tevreden klanten naar geholpen met hun verhuizing als verhuisservice Leiden.

Kenmerken van verhuisbedrijf Leiden

 • Dagelijks verhuizingen in Leiden;
 • 365 dagen in het jaar beschikbaar;
 • Flexibel: spoedverhuizingen of in de avond verhuizen in Leiden is voor ons geen probleem;
 • Goedkoop verhuizen Leiden door goedkope, goed opgeleide verhuiskrachten en optimaal samengestelde verhuisteams;
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

Maak ook kennis met de voordeligste verhuisservice van Leiden en omstreken!

Direct een prijsindicatie

 

 

Waarom Verhuis Den Haag als verhuisbedrijf Leiden?

Als Haags verhuisbedrijf zijn we gespecialiseerd in het verhuizen in steden die soms krap en druk zijn, zoals Leiden. We voeren honderden verhuizingen per maand uit, verspreid over heel Nederland. Als VerhuisDenHaag.nl zijn we gespecialiseerd in verhuizingen in de regio Den Haag. Leiden valt binnen onze werkregio en kennen we dus op ons duimpje. Daarmee zijn we in staat om als verhuisbedrijf een kwalitatieve service te bieden voor uw verhuizing van, naar of binnen Leiden.

Juist doordat onze standplaats niet zo ver van Leiden ligt, kunnen wij efficiënt werken en kunnen wij u goedkoop en snel verhuizen in Leiden. Wij zijn vrijwel altijd goedkoper dan een willekeurig ander verhuisbedrijf.

Ons verhuisbedrijf is niet daadwerkelijk gevestigd in Leiden, maar omdat we veel actief zijn als verhuisbedrijf Leiden, bieden we wel dezelfde voordelen en diensten als een verhuisbedrijf uit Leiden. Naast onze werkzaamheden in Leiden verhuizen wij ook veel in omliggende plaatsen zoals in Scheveningen, Wassenaar, Zoetermeer, Zoeterwoude of Den Haag. Wij beschikken over een groot team ervaren verhuizers die u perfect kunnen helpen met een kwalitatief hoogwaardige verhuizing.

Voordelig verhuizen in en rond Leiden

Wij komen als professioneel verhuisbedrijf als één van de voordeligste verhuisbedrijven uit de bus. Wij zijn zo goedkoop doordat wij efficiënt te werk gaan en goed opgeleide verhuizers in dienst hebben die goed op elkaar zijn ingesteld. U kiest met ons dus niet alleen voor een goedkoop, maar ook voor een kwalitatief verhuisbedrijf.

U kunt ervan uitgaan dat uw inboedel voorzichtig behandeld wordt, maar toch vlot verpakt, ingeladen en verhuisd wordt. Daarnaast beschikken wij over goed en professioneel verhuismateriaal, wat de verhuizing in Leiden extra vlot laat verlopen. Wij beschikken over verhuisliften en verhuiswagens die de verhuistijd aanzienlijk verkorten. Onze efficiënte werkwijze ziet u terug in de prijs.

Zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf voor uw verhuizing in, van of naar Leiden? Verhuist u naar het platteland in Benthuizen of juist naar de kust, bijvoorbeeld naar Katwijk aan Zee? Wij zijn u graag van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden: verhuizen zoals u dat wilt

Wanneer u een grote groep mensen om u heen heeft verzameld die u helpen, is het mogelijk om bij ons verhuisbedrijf Leiden enkel een vrachtwagen met chauffeur of verhuislift te huren. Bij ons heeft u zelf dus veel invloed op de prijs. U kunt verhuizen in Leiden zoals u dat wilt.

Misschien doet u het liefst zoveel mogelijk zelf, terwijl een ander er juist voor kiest om de hele verhuizing uit handen te geven. Bij ons verhuisbedrijf Leiden is alles mogelijk: bij uw verhuizing staan uw verhuiswensen voorop, dat vinden wij niet meer dan logisch. Kijk direct wat uw verhuizing gaat kosten door vrijblijvend een offerte aan te vragen. Binnen enkele minuten heeft u een prijsindicatie in uw mailbox. Gaat u akkoord? Dan kunt u de indicatie eenvoudig laten omzetten in een offerte. Uw verhuizing in of naar Leiden is geregeld!

Flexibel verhuizen in Leiden

Als verhuisbedrijf Leiden hechten we veel waarde aan flexibiliteit. Daarom werken wij 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor onze klanten. Als u in de binnenstad van Leiden woont, of een druk leven hebt, dan kan het goed zijn om de verhuizing in het weekend plaats te laten vinden.

Leiden kent veel smalle en drukke straten en in het weekend is er dan meer ruimte op straat voor een verhuislift en verhuiswagen. Dit geldt ook voor het verhuizen in de avond. Zeker in de zomermaanden is dit een oplossing die we vaak aangrijpen in de drukkere straten van Leiden en andere steden in de buurt.

Direct een prijsindicatie

 

 

Studenten verhuisservice in Leiden

Vaak zijn we goedkoper dan een ander verhuisbedrijf in Leiden. Dit komt omdat we een studenten verhuisservice zijn. We maken veel gebruik van studenten in combinatie met ervaren verhuizers. Al onze studenten worden opgeleid tot echt professionele verhuizers. Hierdoor kunt u in Leiden verhuizen tegen een heel schappelijk tarief. Onze studenten zijn gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan om van uw Leidse verhuizing iets moois te maken waar u met plezier op terug kijkt.

Verhuizen van moeilijke objecten

Het tillen van zware meubels of lastige objecten kan een hele opgave zijn. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het verhuizen van de wasmachine of een aquarium. Wanneer dit verkeerd gebeurt, kan het niet alleen schadelijk zijn voor het object, maar ook voor bijvoorbeeld uw rug. Bepaalde delen van uw lichaam kunnen overbelast raken, waardoor u hier blijvend last van kan houden. Daarom raden we aan om zwaardere objecten door professionele verhuizers met de juiste verhuismaterialen te laten verzorgen.

Een gerenommeerd verhuisbedrijf beschikt over het juiste materieel om uw verhuizing veilig en probleemloos te laten verlopen. Ook zware en moeilijke objecten vormen voor onze doorgewinterde verhuizers geen probleem. Wij hebben de beschikking over een verhuislift, hondjes en ander rollend materieel, zodat onze verhuizers dit soort lastige en zware objecten eenvoudig voor u kunnen verhuizen naar Leiden.

We zien vaak dat koelkasten, piano’s of wasmachines voorwerpen zijn waar tijdens de verhuizingen het meeste problemen mee ontstaan. U moet er toch niet aan denken dat uw wasmachine valt tijdens het verhuizen? Kies voor zekerheid met een verhuisbedrijf dat zich dagelijks met verhuizen bezighoudt.

Wij zijn ook beschikbaar voor kleinere verhuisklussen. Wilt u bijvoorbeeld uw verhuizing graag zelf uitvoeren, maar wel uw zware object, zoals uw wasmachine of koelkast, door een professioneel verhuisbedrijf laten verhuizen? Neem gerust contact met ons op, wij treden ook graag op als verhuishulp in Leiden.

Modern verhuismateriaal

Als verhuisbedrijf zijn we veel actief in de binnenstad van Leiden. De mooie, traditionele huizen zijn vaak monumentaal en de ligging van deze huizen in Leiden is perfect voor starters en stellen. De omloopsnelheid van deze huizen is over het algemeen hoog, omdat veel mensen maar een paar jaar in de binnenstad blijven wonen voordat ze naar een grotere woning in Leiden of buiten Leiden verhuizen. De kleinere huizen in de binnenstad leveren een aantal uitdagingen op waar we als verhuisbedrijf Leiden rekening mee moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Krappe straatjes
 • Nauwe trappen
 • Bovenwoningen

Om hier goed mee om te gaan, zetten we als verhuisbedrijf Leiden modern verhuismateriaal in. Zo maken we bij praktisch iedere verhuizing in Leiden gebruik van:

 • Verhuisliften om te voorkomen dat moeilijke objecten door het trapgat moeten.
 • Verhuiswagens met voldoende laadruimte maar zonder de afmetingen van een vrachtwagen, om zo goed te kunnen manoeuvreren in de stad.
 • Beschermmateriaal om de meubels te beschermen tegen krassen en deuken. Denk hierbij aan verhuisdozen en verhuisdekens.

Dat we ons specialiseren in goedkope verhuizingen in Leiden betekent overigens absoluut niet dat dit ook geldt voor onze materialen en gereedschappen. Hier kiezen we altijd voor hoge kwaliteit om u zo goed en efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Kwalitatief materiaal zorgt ervoor dat uw verhuizing sneller en veiliger verloopt.

Studenten verhuisservice Leiden

Omdat verhuizen een zware klus is, is het waardevol jonge verhuiskrachten in te zetten. Wij werken bij VerhuisDenHaag.nl dan ook met verhuisteams die voor een deel bestaan uit goed opgeleide studenten. Dit maakt ons onder andere de grootse verhuisservice van Leiden!

Het werken met student verhuizers heeft onder andere als voordeel dat wij hierdoor zeer flexibel inzetbaar zijn. Deze flexibiliteit is een vast onderdeel van onze verhuisservice Leiden. Ons verhuisbedrijf staat altijd voor u klaar, ook in de weekenden of avonduren. Onze studenten krijgen een degelijke opleiding voor het verhuizen en zijn altijd gekoppeld aan ervaren, oudere verhuizers die alle verhuizingen in goede banen leiden.

Wij hebben als verhuisservice Leiden duizenden verhuizingen gerealiseerd en weten de perfecte verhuisteams samen te stellen. Op deze manier kunt u het gehele jaar goedkoop verhuizen in Leiden zonder dat u inlevert op de kwaliteit van uw verhuizing!

Bereken uw verhuiskosten

 

 

Onze diensten: ook hét verhuisbedrijf voor ontruimingen en bedrijfsverhuizingen

Onze verhuisservice Leiden doet ook ontruimingen en bedrijfsverhuizingen. Met een gerust hart kunt u dit aan onze verhuizers overlaten.

 • Als u te maken krijgt met het ontruimen van de woning van een dierbare, heeft u vaak al genoeg zorgen aan uw hoofd. Het is dan fijn als u de ontruiming vlot en professioneel kunt laten uitvoeren door een goed verhuisbedrijf. Verhuisbedrijf Leiden heeft al vele ontruimingen gedaan en gaat zorgvuldig en met respect om met de spullen en mensen. Ook bij woningontruiming gaan we voor goede kwaliteit tegen een lage prijs.
 • Het verhuizen van een bedrijf lijkt een hele opgave. Door onze jarenlange ervaring met bedrijfsverhuizingen maken wij het u echter mogelijk dat alle werkzaamheden onverstoorbaar kunnen doorgaan. De verhuizers van Verhuisbedrijf Leiden bereiden de gehele verhuizing tot in de puntjes voor, zodat uw bedrijf gewoon kan doordraaien tijdens het verhuizen en zo weinig mogelijk oponthoud heeft.

Direct een prijs voor uw verhuizing: eenvoudig aanvraagformulier

Via ons online aanvraagformulier kunt u eenvoudig uw gegevens invoeren voor de verhuizing. Wanneer u met onze ingebouwde m3-calculator de grootte van uw inboedel berekent, kunt u vervolgens direct de prijsindicatie zien van de verhuizing. De meeste klanten hebben binnen 5 minuten een zeer nauwkeurige prijsindicatie van de kosten van ons Verhuisbedrijf in Leiden. De gegevens die wij nodig hebben voor het maken van een prijsindicatie zijn:

 • Gegevens van uw verhuizing (datum en tijd van de verhuizing)
 • Uw contactgegevens
 • De beide adressen (waar moet de inboedel worden opgehaald en waar moet het worden heengebracht?)
 • Hoeveelheid inboedel (eenvoudig te bepalen met de m3-calculator in ons formulier)
 • Verhuisinformatie (heeft u zelf mensen geregeld om te helpen verhuizen of wilt u liever alles overlaten aan professionele verhuizers?)

Snel en vrijblijvend een offerte

Nadat u het online aanvraagformulier hebt ingevuld, krijgt u direct een prijsschatting en weet u dus direct hoe goedkoop uw verhuizing van of naar Leiden is bij VerhuisDenHaag. Wilt u direct een offerte aanvragen voor uw verhuizing? Al veel klanten gingen u voor, vroegen een offerte op en waren verrast door de lage prijs. Zo heeft VerhuisDenHaag al vele verhuizingen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Bent u onze volgende tevreden klant?

Uw offerte zo snel mogelijk in huis? Vul direct ons online aanvraagformulier in en zet de prijsschatting direct, met een druk op de knop, om in een aanvraag voor een offerte! Vult u het aanvraagformulier voor een prijsindicatie vandaag vóór 18 uur nog in en klikt u op ‘Verzend vrijblijvende aanvraag’, dan ontvangt u de offerte voor uw verhuizing vandaag nog!

Direct een prijsindicatie