Zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing in Leiden en omgeving? Dan helpt Verhuis Den Haag u graag verder! Verhuizen kan veel hoop stress en zorgen met zich meebrengen. Vandaar dat het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf aan te raden is. Verhuis Den Haag heeft heeft  jarenlange ervaring als verhuisbedrijf Leiden en in het verhuizen met professionele mensen die weten wat het betekent om te verhuizen. Wij helpen u graag om al uw bezittingen snel en met zorg naar de nieuwe woning of het werkadres te brengen. Wij zijn bekend binnen Leiden en hebben alle vele mensen geholpen als verhuisbedrijf Leiden.

Kenmerken van verhuisbedrijf Leiden:

 • Dagelijks verhuizingen in Leiden;
 • 365 dagen in het jaar beschikbaar;
 • Flexibel, spoed verhuizingen of in de avond is voor ons geen probleem;
 • Goedkope verhuiskrachten en optimale verhuisteams;
 • Beste prijs / kwaliteit verhouding van Nederland

Maak ook kennis met de voordeligste verhuisservice van Leiden en omstreken!

Direct een prijsindicatie

Waarom Verhuis Den Haag als verhuisbedrijf Leiden?

Als Haags verhuisbedrijf zijn we gespecialiseerd in het verhuizen actief is in meerdere regio’s doen we honderden verhuizingen per maand verspreid over heel Nederland. Als VerhuisDenHaag.nl zijn we gespecialiseerd in verhuizingen in de regio Den Haag. Leiden valt binnen onze werkregio en kennen we dus op ons duimpje. Daarmee zijn we in staat om als

Verhuis Den Haag is niet daadwerkelijk gevestigd in Leiden, maar omdat we veel actief zijn als verhuisbedrijf Leiden, bieden we wel dezelfde voordelen en diensten als een verhuisbedrijf uit Leiden. Naast onze werkzaamheden in Leiden verhuizen wij ook veel in omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld in Scheveningen, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag. Wij beschikken over een groot team ervaren verhuizers die u perfect kunnen helpen met een kwalitatief hoogwaardige verhuizing.

Voordelig verhuizen in en rond Leiden

Wij komen als professioneel verhuisbedrijf als één van de voordeligste verhuisbedrijven uit de bus. Dit komt doordat wij efficiënt te werk gaan en goed opgeleide verhuizers in dienst hebben die goed op elkaar zijn ingesteld. Uw inboedel wordt voorzichtig behandeld, maar toch vlot verpakt, ingeladen en verhuisd. Daarnaast beschikken wij over goed en professioneel verhuismateriaal, wat de verhuizing extra vlot laat verlopen. Wij beschikken over een verhuisliften en verhuiswagens, die het verhuizen aanzienlijk kunnen verkorten.

Verhuizen in Leiden zoals u dat wilt

Wanneer  u een grote groep mensen om u heen heeft verzameld die u graag willen helpen met de verhuizing, is het ook mogelijk om bij ons verhuisbedrijf Leiden enkel een vrachtwagen met chauffeur of verhuislift te huren. U kunt uw verhuizing zo duur maken als u zelf wilt. Misschien doet u het liefst zoveel mogelijk zelf, anderen kiezen er juist voor om de hele verhuizing uit handen te geven. Alles is mogelijk. Kijk direct wat uw verhuizing gaat kosten door vrijblijvend een offerte aan te vragen. Binnen enkele minuten heeft u een prijsindicatie in uw mailbox, wanneer u dit wenst kunt u de indicatie laten omzetten in een offerte.

Als verhuisbedrijf Leiden hechten we veel waarde aan flexibiliteit. Daarom werken wij 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor onze klanten. Als u in de binnenstad van Leiden woont, of een druk leven hebt, dan kan het goed zijn om de verhuizing in het weekend plaats te laten vinden. Er is dan meer ruimte op straat voor een verhuislift en verhuiswagen. Dit geldt ook voor het verhuizen in de avond. Zeker in de zomermaanden is dit een oplossing die we vaak aangrijpen in drukkere winkelstraten.

Direct een prijsindicatie

Verhuizen van moeilijke objecten

Het tillen van zware meubels of lastige objecten kan een hele opgave zijn, denkt u eens aan het verhuizen van de wasmachine of een aquarium? Wanneer dit verkeerd gebeurt, kan het niet alleen schadelijk zijn voor het object, maar ook voor bijvoorbeeld uw rug. Bepaalde delen van uw lichaam kunnen overbelasten, waardoor u hier blijvend last van kan houden. Daarom raden we aan om zwaardere objecten door professionele verhuizers, met de juiste verhuismaterialen te laten verzorgen. Wij hebben de beschikking over een verhuislift, hondjes en ander rollend materieel, zodat onze verhuizers dit soort lastige en zware objecten eenvoudig voor u kunnen verhuizen. We zien vaak dat koelkasten, piano’s of wasmachines voorwerpen zijn waar tijdens de verhuizingen het meeste problemen mee ontstaan. U moet er toch niet aan denken dat uw wasmachine valt tijdens het verhuizen als u het zelf doet?

Modern verhuismateriaal voor de verhuisservice in Leiden

Als verhuisbedrijf zijn we veel actief in de binnenstad van Leiden. De mooie traditionele huizen zijn vaak monumentaal en de ligging van de huizen is perfect voor starters en stellen. De omloopsnelheid van deze huizen is over het algemeen hoog omdat veel mensen maar een paar jaar in de binnenstad blijven wonen voordat ze naar een grotere woning in Leiden of buiten Leiden verhuizen. De kleinere huizen in de binnenstad leveren een aantal uitdagingen op waar we als verhuisbedrijf Leiden rekening mee moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Krappe straatjes
 • Nauwe trappen
 • Bovenwoningen

Om hier goed mee om te gaan zetten we als verhuisbedrijf Leiden modern verhuismateriaal in. Zo maken we bij praktisch iedere verhuizing gebruik van:

 • Verhuisliften om te voorkomen dat moeilijke objecten door het trapgat moeten.
 • Verhuiswagens met voldoende laadruimte en tegelijkertijd geen vrachtwagen zijn om zo goed te kunnen manoeuvreren in de stad.
 • Beschermmateriaal om de meubels te beschermen tegen krassen en deuken. Denk hierbij aan verhuisdozen en verhuisdekens.

Studenten verhuisservice Leiden

Omdat verhuizen een zware klus is, is het waardevol jonge verhuiskrachten in te zetten. Wij werken bij VerhuisDenHaag.nl dan ook met verhuisteams die voor een deel bestaan uit goed opgeleide studenten. Het werken met student verhuizers heeft onder andere als voordeel dat wij hierdoor zeer flexibel inzetbaar zijn. Wij staan altijd voor u klaar, ook in de weekenden of avonduren. Onze studenten krijgen een degelijke opleiding voor het verhuizen en zijn altijd gekoppeld aan ervaren oudere verhuizers. Wij hebben als verhuisbedrijf duizenden verhuizingen gerealiseerd en weten de perfecte verhuisteams samen te stellen. Op deze manier kunt u het gehele jaar goedkoop verhuizen in Leiden zonder dat u inlevert op kwaliteit!

Ook ontruimingen en bedrijfsverhuizingen

Onze verhuisservice Leiden doet ook ontruimingen en bedrijfsverhuizingen. Met een gerust hart kunt u dit aan onze verhuizers overlaten.

 • Als u te maken krijgt met het ontruimen van de woning van een dierbare, heeft u vaak al genoeg zorgen aan uw hoofd. Het is dan fijn als u de ontruiming vlot en professioneel kunt laten uitvoeren door een goed verhuisbedrijf. Verhuisbedrijf Leiden heeft al vele ontruimingen gedaan en gaat zorgvuldig en met respect om met de spullen en mensen.
 • Het verhuizen van een bedrijf lijkt een hele opgave, maar door onze jarenlange ervaring met bedrijfsverhuizingen, maken wij het u mogelijk dat alle werkzaamheden onverstoorbaar door kunnen lopen. Onze verhuizers bereiden de gehele verhuizing tot in de puntjes voor, zodat uw bedrijf gewoon kan doordraaien en zo weinig mogelijk oponthoud heeft.

Direct een prijs via ons eenvoudige aanvraagformulier

Via ons online aanvraagformulier kunt u eenvoudig uw gegevens invoeren voor de verhuizing. Wanneer u met onze ingebouwde m3 calculator de grootte van uw inboedel berekent, kunt u vervolgens direct de prijsindicatie zien van de verhuizing. De meeste klanten hebben binnen 5 minuten een zeer nauwkeurige prijsindicatie van de kosten van onze verhuisservice in Leiden. De gegevens die wij nodig hebben voor het maken van een prijsindicatie zijn:

 • Gegevens van uw verhuizing (datum en tijd van de verhuizing)
 • Uw contactgegevens
 • De beide adressen (waar moet de inboedel worden opgehaald en waar moet het worden heengebracht?)
 • Hoeveelheid inboedel (eenvoudig te bepalen met onze m3 calculator in ons formulier)
 • Verhuisinformatie (heeft u zelf mensen geregeld om te helpen verhuizen of wilt u liever alles overlaten aan professionele verhuizers?)
Direct een prijsindicatie
Verhuisbedrijf Leiden
4.3 (86.67%) 6 votes