Bent u de trotse eigenaar van een nieuwe woning en gaat u binnenkort verhuizen naar Den Haag of een plaats in de omgeving? Dan staat u nog een klus te wachten. Bereid een verhuizing goed voor, zodat het u op de dag van de verhuizing zo weinig mogelijk stress hoeft te geven. Ons verhuisbedrijf neemt u graag de zorgen uit handen en helpt u snel en vakkundig met uw inboedel naar uw nieuwe woning. Om uw spullen veilig op de plaats van bestemming te krijgen, zijn goede verhuisdozen van groot belang. Ook bij Verhuis Den Haag kunt u kwalitatieve verhuisdozen kopen en huren. Er zijn verschillende typen verhuisdozen verkrijgbaar.

Bent u benieuwd wat Verhuis Den Haag voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij doen ook verhuizingen buiten Den Haag. Misschien kunnen wij u binnenkort goedkoop verhuizen naar Berkel en Rodenrijs, Leiderdorp of Naaldwijk? Ook verhuizingen buiten deze plaatsen verzorgt ons verhuisbedrijf in den Haag graag voor u tot in de puntjes!

Direct een prijsindicatie

Wat zijn goede verhuisdozen?

Voor het behouden van je spullen zijn goede en stevige verhuisdozen van groot belang. U wilt uw spullen zo goed mogelijk beschermen, maar wat bepaalt nu of een verhuisdoos goed is? Wij geven u hierbij enkele punten die de kwaliteit van verhuisdozen bepaalt:

  • De doos is gemaakt van een stevig karton en zijn meerdere malen te gebruiken. Daarnaast hebben ze een hoog draagvermogen.
  • Verhuisdozen hebben een standaardafmeting en inhoud van ongeveer 60 liter. Door deze afmetingen zijn ze goed stapelbaar. Supermarktdozen zijn vaak in verschillende maten en zakken snel in of zijn beschadigd.
  • Verhuisdozen zijn voorzien van een V-sluiting waardoor ze makkelijk te sluiten zijn en niet inzakken als u er iets bovenop zet.
  • Goede verhuisdozen zijn gemaakt van het bekende bruine craft-karton. Dit is een zeer stevige papiersoort en uitermate geschikt voor verhuisdozen.
  • Goede verhuisdozen zijn geschikt voor meerdere verhuizingen of voor opslag.

Verschillende typen verhuisdozen

Het gebruik van de goede verhuisdozen zorgt ervoor dat uw spullen veilig en ongeschonden in de nieuwe woning aankomen. Grote, stevige verhuisdozen met veelal dezelfde afmetingen zorgen ervoor dat ze goed stapelbaar zijn. Ons verhuisbedrijf heeft 3 verschillende typen verhuisdozen:

Standaard verhuisdozen (48x32x36 cm): voor allerhande spullen

Deze ‘gewone’ verhuisdozen, zijn de meest gangbare verhuisdozen. Hiermee kunt u bijna uw gehele inboedel veilig verhuizen. Deze dozen kunnen tot wel 50 kilo aan spullen vervoeren. Deze verhuisdozen zijn erg ruim en stevig, daarnaast is er op de doos voldoende plek om te vermelden wat er in de doos zit of naar welke ruimte in de nieuwe woning hij moet worden gebracht. Erg handig voor uzelf of de verhuizers.

Boeken verhuisdozen (48x32x22 cm): verhuisdozen voor boeken

Verhuisdozen speciaal voor boeken. Ook gewone verhuisdozen kunnen worden gebruikt voor het verhuizen van uw boeken, maar het nadeel van het gebruik van een standaard verhuisdoos is dat er een veel loze ruimte overblijft boven de boeken. Daarnaast worden gewone verhuisdozen te zwaar wanneer deze helemaal worden vol geladen met boeken. Vandaar dat boekenverhuisdozen wat kleiner zijn in de hoogte. Erg handig voor de verhuizers is ook dat ze in één oogopslag kunnen zien dat ze te maken hebben met zware boekenverhuisdozen.

Garderobe verhuisdozen: verhuisdozen voor kleding

Kleding kan bij een verhuizing makkelijk beschadigen of vuil worden door het vele stof wat vaak vrijkomt bij een verhuizing. Om deze reden zijn er speciale verhuisdozen om uw garderobe extra te beschermen. De garderobeverhuisdozen zijn voorzien van een stang met 45 kledinghangers. Deze verhuisdozen vervoeren uw complete garderobe op een veilige manier naar uw nieuwe woning.

Verhuisdozen huren of kopen

U kunt goede verhuisdozen huren of kopen bij ons verhuisbedrijf. De meeste mensen kiezen ervoor dozen te huren, omdat u anders naderhand met een enorme stapel verhuisdozen blijft zitten. Wanneer u netjes met de gehuurde verhuisdozen omgaat, krijgt u bij het inleveren, de borg weer terugbetaald. Verhuisdozen zijn bij Verhuis Den Haag te huur voor €0,50 per doos en met een borg van €2,50, welke u bij het terugbrengen retour krijgt (mits in goede staat).

Verhuisdozen laten bezorgen

U kunt verhuisdozen laten bezorgen door ons verhuisbedrijf zodat u de deur niet uit hoeft en gelijk kunt beginnen met inpakken! Voor €20,- heeft u uw verhuisdozen al in huis. De borg dient vooraf contant betaald te worden bij het afleveren van de dozen. Na gebruik halen wij de dozen weer bij u op. Wanneer u buiten Den Haag woont, rekent Verhuis Den Haag €24,50 per uur voor de tijd dat onze bezorger onderweg is, met een minimum van een uur.

Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Direct een prijsindicatie
Beoordeel deze pagina