Een piano heeft niet alleen een financiële waarde, maar het heeft voor de meeste eigenaren ook een grote emotionele waarde. Een piano brengt het nodige gewicht en een flinke omvang met zich mee. Het verhuizen van een piano of vleugel in Den Haag is daarom specialistenwerk. U moet er van op aan kunnen dat dit voorzichtig en professioneel gebeurt. Zeker als het grote muziekinstrument van of naar een etage moet worden verhuisd, waarbij een kraan of lift moet worden ingezet. Verhuisbedrijf Den Haag neemt u alle zorgen uit handen en garandeert een vlotte en zorgvuldige piano verhuizen in Den Haag tegen een goede prijs. Ervaar het zelf en vraag direct een gratis offerte op!

  • Ervaring met het verhuizen van grotere voorwerpen;
  • Actief in Den Haag en omstreken;
  • We staan 7 dagen in de week voor u klaar.
Vraag hier direct een prijsindicatie aan

Uw piano of vleugel snel en veilig verhuisd in Den Haag

Als erkend en ervaren verhuisbedrijf in Den Haag zijn wij vertrouwd met het verhuizen van piano’s en vleugels. Wij zorgen ervoor dat uw muziekinstrument op een veilige en snelle wijze, onbeschadigd op de plaats van bestemming zal worden afgeleverd. Een piano verhuizen in Den Haag is bepaald geen standaardklus. Het instrument weegt tussen de 150 en 350 kilogram. Op basis van uw informatie en de situatie ter plaatse bieden wij u een scherpe offerte op maat aan. Wij nemen vervolgens voor u de logistieke afhandeling uit handen. U kunt er op rekenen, dat wij uw piano of vleugel met de grootste zorg behandelen. Uw instrument is gedurende het gehele transport volledig verzekerd.

Ook als uw piano of vleugel verhuisd moet worden vanuit Den Haag naar een andere woonplaats, bijvoorbeeld Leiden of Delft, of als u uw piano juist naar Den Haag wilt verhuizen, bijvoorbeeld vanuit Rijswijk, is Verhuis Den Haag de juiste partij voor uw opdracht.

VerhuisDenHaag voor een zorgeloze pianoverhuizing

Een piano verhuizen in een stad als Den Haag is voor verhuisonderneming Den Haag dagelijkse routine. Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen om elke pianoverhuizing in goede banen te leiden. Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten op welke wijze we een piano moeten tillen. Maar ook hoe we met een speciale pianohond, de piano over de drempels moeten rijden. Bij zwaardere piano’s zal er indien nodig gebruik worden gemaakt van een speciale rijplaat om het instrument in de verhuiswagen te krijgen. De piano zal tijdens het vervoer stevig worden vastgezet.

Piano laten verhuizen door een verhuisbedrijf uit Den Haag

Een pianoverhuizing in Den Haag vraagt de inzet van minimaal twee verhuizers. Afhankelijk van de situatie wordt er een verhuislift ingezet. Bij het transport van een vleugel is vaak een speciale vleugelslee nodig. Uw vleugel wordt daar op vastgesjord en vervolgens op de pianohond gezet. Het beste is om na de verhuizing 1 tot 2 maanden te wachten met het stemmen van de piano. Het instrument heeft dan de tijd om op zijn nieuwe plek tot rust te komen.

VerhuisDenHaag: ook voor vervoer van andere meubels

Verhuisservice Den Haag vervoert niet enkel piano’s, maar kan ook fungeren als meubeltaxi. Hebt u een grote kast, een zwaar bankstel of ander meubel dat u graag veilig en snel vervoerd wilt hebben? Maak dan gebruik van onze dienst meubeltransport. Geen meubels, maar wel lastige of bijzondere objecten, zoals een Amerikaanse koelkast, of een aquarium? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Vrijblijvende offerte aanvragen bij Verhuis Den Haag

Wilt u uw piano of vleugel op professionele en snelle wijze laten verhuizen in Den Haag? Verhuisbedrijf Den Haag is uw betrouwbare en deskundige partner in pianoverhuizingen. Vraag direct een gratis offerte aan voor een piano verhuizen in Den Haag. U betaalt nooit te veel en u kunt er op vertrouwen dat uw muziekinstrument in dezelfde goede staat op zijn nieuwe plek komt.

Vraag hier direct een vrijblijvende prijsindicatie aan