Meubeltaxi voor een studentenprijs!

Meubeltaxi VerhuisDenHaag blauw bankstel

Goedkoop meubeltransport

Bent u op zoek naar betrouwbaar meubeltransport? Dan staat VerhuisDenHaag voor u klaar!

VerhuisDenHaag is een verhuisbedrijf dat er alles aan doet om de kwaliteit hoog en de prijzen laag te houden. Dit lukt ons door studenten in te zetten als verhuismedewerkers. Studenten zijn flexibel en werken hard voor hun geld. Zo kunnen wij de kosten van onze dienstverlening, bijvoorbeeld van ons meubeltransport, laag houden. De kwaliteit komt echter niet in het geding: onze studenten werken samen met ervaren verhuiskrachten en krijgen een uitgebreide verhuizersopleiding.

Ons verhuisbedrijf is in te zetten als meubeltaxi. Wij vervoeren alle soorten meubels voor u, van groot tot klein en van zwaar tot licht. Of u nu een breekbaar en broos meubel hebt dat verhuisd moet worden of juist een zeer zwaar meubel met een grote omvang: de meubeltaxi van VerhuisDenHaag is tot uw dienst.

Werkgebied van onze meubeltaxi

Onze meubeltaxi is door heel Nederland actief. Onze naam verraadt het al: het zwaartepunt van onze werkzaamheden ligt in Den Haag. U kunt dan ook allereerst op ons rekenen voor meubeltransport in Den Haag.

Ook in andere grote steden kunnen wij u echter als meubeltaxi verder helpen. Zo verzorgen wij onder andere meubeltransport in:

Ook voor andere diensten waarbij meubels of andere grote objecten verhuisd moeten worden, zoals woningontruimingen, spoedverhuizingen en seniorenverhuizingen, bent u bij VerhuisDenHaag aan het juiste adres voor een scherpe offerte.

Meubeltransport: particulier en zakelijk

VerhuisDenHaag biedt zowel particulier meubeltransport als zakelijk meubeltransport aan. Of u nu uw honderden jaren oude dressoirkast wilt laten vervoeren die u van uw oma geërfd hebt of uw grote en zware archiefkasten op kantoor: vraagt u eenvoudig een offerte aan via onze website. Ook uw meubel vervoeren wij veilig en tegen een goede prijs.

Voor gehele particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen kunt u ook bij ons terecht.

Goederen ophalen en bezorgen

Uw goederen ophalen of bezorgen op elk gewenst adres: dat is waar VerhuisDenHaag goed in is. Wij vervoeren onder andere de volgende meubels voor u.

Kast vervoeren

Vind je het geen goed idee om je grote of oude kast zelf te vervoeren? Laat het vervoer van de kast over aan VerhuisDenHaag. Wij hebben al het benodigde verhuismateriaal bij ons om uw kast veilig van A naar B te vervoeren. Ook montage en demontage van uw kast kunnen wij desgewenst voor u verzorgen. Zo hebt u geen omkijken naar het vervoer van uw kast!

Bankstel vervoeren

Hebt u een nieuwe of tweedehands bankstel aangeschaft, dan kan het vervoeren hiervan een hele zorg zijn. Een hedendaags bankstel is vaak een hoekbank en is daardoor groot en zwaar.

De meubeltaxi van VerhuisDenHaag rijdt bij u voor en zorgt desgewenst dat het bankstel transportklaar gemaakt wordt. Het goed transportklaar maken van uw bankstel voorkomt schade tijdens het vervoer.

Zijn wij op locatie aangekomen, dan zorgen wij ervoor dat uw bankstel wordt neergezet op de plek die u voor ogen hebt.

Marktplaats: transport van goederen

Onze meubeltaxi wordt vaak ingezet voor het vervoeren van goederen die op Marktplaats zijn gekocht. Geen wonder: als u een meubel op Marktplaats koopt, is dit vaak tegen een goede prijs. U wilt dan vervolgens niet diep in de buidel moeten tasten om het meubel bij u thuis te krijgen.

VerhuisDenHaag biedt zijn meubeltaxi tegen een zeer scherp tarief aan. Zo wordt meubeltransport aantrekkelijk voor aankopen via Marktplaats.

Zoekt u voor die geweldige kast van Marktplaats een geschikte vervoersmethode? Bent u op zoek naar een meubeltaxi voor uw prachtige vintage (en loodzware) archiefkast van Marktplaats? Vraag snel een offerte aan en u hebt uw meubel van Marktplaats snel in huis dankzij de snelle en zekere meubeltaxi van VerhuisDenHaag!

Voordelen van VerhuisDenHaag als meubelkoerier

VerhuisDenHaag is graag uw meubelkoerier. Al vele klanten gingen u voor, naar volle tevredenheid. Zij kozen voor VerhuisDenHaag als hun meubelkoerier vanwege de volgende voordelen:

  • Betrouwbaar meubeltransport: uw meubels betrouwbaar en snel in huis;
  • Meubeltaxi door professionele verhuizers: ons personeel zorgt voor snel en veilig vervoer van uw meubel;
  • Vervoer tot in de kamer waar u het meubel wilt hebben: ook op driehoog achter bezorgt onze meubelkoerier uw meubel tot op de plaats waar u het wilt hebben;
  • Altijd voldoende verhuismaterialen en materiaal: uw meubels worden zorgvuldig en professioneel ingepakt en wij beschikken over materieel als kleine verhuiswagens en verhuisliften om ook in moeilijk bereikbare plekken onze meubeltaxi te kunnen aanbieden.

Snel uw prijs opvragen

Kiest u voor een voordelige meubeltaxi door professionele verhuizers? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor onze meubeltaxi! Neem contact met ons op om uw specifieke meubeltransport met ons te bespreken, wij staan u graag te woord.