Als u van plan bent te verhuizen, bijvoorbeeld van Den Haag naar Leiderdorp, dan is het huren van een verhuiswagen een absolute must. Dit komt doordat een verhuiswagen u de mogelijkheid biedt om alle goederen efficiënt en veilig te vervoeren. Hierdoor kunt u uw meubels gemakkelijk verhuizen, waardoor zal de verhuizing snel en efficiënt verlopen. Dankzij de beschikbaarheid van verhuiswagens in Den Haag, is het huren van een verhuiswagen ook nog eens betaalbaar en eenvoudig.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van verhuiswagen huren in Den Haag, of als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen voor de huur van een verhuisbus, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u graag helpen bij het vinden van de juiste verhuiswagen voor uw verhuizing, zodat u zorgeloos kunt verhuizen naar uw nieuwe adres.

Vraag hier een vrijblijvende offerte op

Belangrijke zaken bij het huren van een verhuiswagen Den Haag

Verhuizen is een complex proces en de huur van een verhuiswagen inclusief professionele verhuizer kan uw verhuizing een stuk gemakkelijker maken. Een professionele verhuizer is vaak in staat om de stress die gepaard gaat met een verhuizing aanzienlijk te verminderen. Dit komt doordat de verhuizer niet alleen kan helpen bij het verhuizen van uw inboedel, maar ook bij het plannen van de verhuisdag en het in de gaten houden van de tijd. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat alles volgens schema verloopt. Onze verhuizer in Den Haag heeft ook de juiste verhuismaterialen zoals dollies, verhuisdekens, verhuisdozen en andere verhuishulpmiddelen om uw inboedel veilig en snel naar de verhuiswagen te transporteren. Dit maakt het verhuizen van uw inboedel nog efficiënter.

Belangrijke factoren

 1. De inboedel inventariseren
  Eén van de belangrijkste factoren bij een verhuizing in Den Haag is de grootte van de inboedel die u wilt verhuizen. Het is van groot belang om een nauwkeurige inventarisatie te maken van uw inboedel om te weten hoeveel kubieke meter er nodig zal zijn om alles efficiënt en veilig te vervoeren. Hierdoor weet u zeker dat u een verhuiswagen huurt die voldoet aan uw specifieke verhuisbehoeftes. Gelukkig bieden wij u een handige inboedelcalculator aan waarmee u eenvoudig de grootte van uw inboedel kunt berekenen. Deze calculator geeft een relevante indicatie van de hoeveelheid inboedel u heeft en helpt u bij het huren van de juiste verhuiswagen. Zo weet u zeker dat u een verhuiswagen huurt die voldoet aan uw verhuisbehoeftes.
 2. Kies het liefst een verhuiswagen die iets te groot is
  Bij het huren van een verhuiswagen is het verstandig om te overwegen om een verhuiswagen te huren die iets groter is dan wat u denkt nodig te hebben. Dit is omdat er altijd een kans bestaat dat de schatting van de grootte van de inboedel niet helemaal juist blijkt te zijn. Door een verhuiswagen te huren die iets groter is dan u denkt nodig te hebben, kunt u ervoor zorgen dat er altijd een reserve is, mocht de schatting toch niet juist blijken te zijn. Hierdoor voorkomt u dat u een tweede verhuiswagen moet huren of dat de verhuiswagen twee keer heen en weer moet rijden naar uw nieuwe adres.
 3. Verhuiswagen huren bij Verhuis Den Haag
  Als u bij Verhuisdenhaag.nl een verhuiswagen huurt, dan huurt u altijd verhuiswagen met chauffeur, die  u begeleidt bij de verhuizing. De chauffeur die u bij uw verhuiswagen huurt, is niet alleen chauffeur, maar is tegelijkertijd een professionele verhuizer. De ervaring van de verhuizer helpt u vlot en veilig te verhuizen. Ook  heeft de verhuizer nog wat extra verhuismaterialen bij zich om de verhuizing in goede banen te leiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
 • een steekwagen om ook zware inboedel veilig te verhuizen
 • verhuisdozen om nog wat resterende spullen goed te kunnen vervoeren
 • verhuisdekens om breekbare en zware objecten te beschermen
 • een traploper om het inladen eenvoudiger te maken
Direct weten wat mijn verhuizing kost

Verhuisauto huren met verhuislift

Als u momenteel in een bovenwoning woont of binnenkort gaat verhuizen naar een huis met meerdere verdiepingen. Dan is het verstandig om niet alleen te overwegen om een verhuiswagen te huren, maar ook om de mogelijkheid van een verhuislift in overweging te nemen. Dit omdat het verhuizen van grote meubels zoals: dressoirs, piano’s, koelkasten en wasmachines met behulp van een verhuislift veel gemakkelijker zal zijn. Gelukkig bieden de verhuiswagens van verhuisbedrijf in Den Haag de mogelijkheid om een verhuislift aan te sluiten. Daarnaast kunt u rekenen op de hulp van professionele verhuizers die u zullen assisteren met het gebruik van de verhuislift. Hierdoor zal de verhuizing een stuk sneller en efficiënter verlopen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het huren van een verhuislift (ook wel ladderlift genoemd) om uw verhuizing vlotter te laten verlopen? Aarzel dan niet om vrijblijvend informatie te vragen bij Verhuis Den Haag. Hier kunt u terecht voor al uw vragen over het huren van een verhuiswagen of verhuislift.

Waarom een verhuiswagen huren bij VerhuisDenHaag?

U bent van plan om een verhuiswagen te huren voor uw verhuizing? Naast het voordeel dat een verhuiswagen ervoor zorgt dat je verhuizing efficiënt verloopt zijn er nog meer redenen om een verhuiswagen te huren bij VerhuisDenHaag.nl:

 • 365 dagen per jaar beschikbaar
 • Voor particuliere en zakelijke verhuizingen
 • Altijd veilig verhuizen met een professionele verhuizer als chauffeur
 • Inclusief verhuismaterieel zoals verhuisdekens, een traploper, een steekwagen
 • Niet alleen in Den Haag actief, maar ook in de regio: Zoetermeer, Delft of Rijswijk, wij helpen u graag van A naar B door heel Zuid Holland!

Verhuiswagen huren in Den Haag?

Wilt u ook snel en goedkoop verhuizen in Den Haag? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de verhuizer van Den Haag en omstreken!

Bereken wat mijn verhuizing kost