Als u van plan bent te verhuizen, bijvoorbeeld van Den Haag naar Leiderdorp, dan is een verhuiswagen een haast onmisbaar element om het transport van alle goederen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dankzij een verhuiswagen kunt u immers gemakkelijk de meubels verhuizen, waardoor de verhuizing snel en veilig kan worden uitgevoerd. Gelukkig is een verhuiswagen huren in Den Haag helemaal niet zo moeilijk en duur.

Lees hieronder meer over een verhuiswagen huren in Den Haag, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een verhuisbus!

Vraag hier een vrijblijvende offerte op

Belangrijk zaken bij het huren van een verhuiswagen Den Haag

Verhuizen is een complexe zaak, en de huur van een verhuisauto inclusief een professionele verhuizer maakt het dan ook gemakkelijker om de verhuizing van de inboedel in orde te maken. Een professionele verhuizer kan de stress tijdens de verhuizing aanzienlijk verlagen. De verhuizer kan u niet alleen helpen met het verhuizen van uw inboedel, maar kan u ook helpen de planning van de dag met u door te nemen en de tijd te bewaken. Onze verhuizer heeft ook de juiste verhuismaterialen om uw inboedel veilig en snel naar de verhuiswagen te transporteren.

Belangrijke factoren

 1. De inboedel inventariseren
  Eén van de belangrijkste factoren bij een verhuizing in Den Haag is de omvang van de inboedel. Enkel door een inventarisatie te maken kunt u precies weten hoeveel kubieke meter er nodig zal zijn om alles efficiënt te vervoeren. U kunt hiervoor eenvoudig gebruik maken van onze inboedelcalculator. Deze geeft een relevante indicatie van de hoeveelheid inboedel u heeft.
 2. Kies het liefst een verhuiswagen die iets te groot is
  Kies voor een verhuiswagen die liever iets te groot is: zo heeft u altijd een reserve als de schatting toch niet juist blijkt te zijn! Dit voorkomt dat de verhuiswagen twee keer zal moeten rijden naar uw nieuwe adres, of dat een tweede verhuiswagen moet worden ingeschakeld. Een kleine verhuiswagen huren kan handig zijn, bijvoorbeeld als het gaat om niet al te grote afstanden. Hoe groter de afstand tot de nieuwe woning is, hoe groter het voordeel van een verhuiswagen met grote capaciteit is, zodat u minder vaak heen en weer moet rijden. Vraag vrijblijvend ons advies als u twijfelt of u een grote of kleine verhuiswagen moet huren.
 3. Verhuiswagen huren bij Verhuis Den Haag
  Als u bij Verhuisdenhaag.nl een verhuiswagen huurt, dan huurt u altijd verhuiswagen met chauffeur, die  u begeleidt bij de verhuizing. De chauffeur die u bij uw verhuiswagen huurt, is niet alleen chauffeur, maar is tegelijkertijd een professionele verhuizer. De ervaring van de verhuizer helpt u vlot en veilig te verhuizen. Ook  heeft de verhuizer nog wat extra verhuismaterialen bij zich om de verhuizing in goede banen te leiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
 • een steekwagen om ook zware inboedel veilig te verhuizen
 • verhuisdozen om nog wat resterende spullen goed te kunnen vervoeren
 • verhuisdekens om breekbare en zware objecten te beschermen
 • een traploper om het inladen eenvoudiger te maken
Direct weten wat mijn verhuizing kost

Verhuisauto huren met verhuislift

Woont u op dit moment in een bovenwoning, of gaat u verhuizen naar een huis met meerdere verdiepingen? Dan is het vaak handig om niet alleen te kiezen voor een verhuiswagen huren, maar  kan een verhuislift ook goed van pas komen. Dressoirs, piano’s, een koelkast of een wasmachine verhuizen wordt met een verhuislift veel gemakkelijker. Aan de verhuiswagens van het verhuisbedrijf van Den Haag kan een verhuislift gekoppeld worden. De professionele verhuizers helpen u vervolgens met de verhuislift en zo kan alles vlot en snel verhuisd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een verhuislift huren (ook wel ladderlift) om uw verhuizing vlot achter de rug te hebben? Vraag vrijblijvend informatie aan bij Verhuis Den Haag.

Waarom een verhuiswagen huren bij VerhuisDenHaag?

U bent van plan om een verhuiswagen te huren voor uw verhuizing? Naast het voordeel dat een verhuiswagen ervoor zorgt dat je verhuizing efficiënt verloopt zijn er nog meer redenen om een verhuiswagen te huren bij VerhuisDenHaag.nl:

 • 365 dagen per jaar beschikbaar
 • Voor particuliere en zakelijke verhuizingen
 • Altijd veilig verhuizen met een professionele verhuizer als chauffeur
 • Inclusief verhuismaterieel zoals verhuisdekens, een traploper, een steekwagen
 • Niet alleen in Den Haag actief, maar ook in de regio: Zoetermeer, Delft of Rijswijk, wij helpen u graag van A naar B door heel Zuid Holland!

Verhuiswagen huren in Den Haag?

Wilt u ook snel en goedkoop verhuizen in Den Haag? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de verhuizer van Den Haag en omstreken!

Bereken wat mijn verhuizing kost