Als professioneel verhuisbedrijf in Den Haag en omgeving beseffen we ons dat iedere verhuizing uniek is. Toch is het voor ons belangrijk dat we werken volgens een werkwijze zodat we de efficiëntie kunnen waarborgen en daarmee betrouwbare verhuizingen aan kunnen bieden in Den Haag. Ook voor u als klant is het fijn om te werken met een bedrijf dat werkt volgens een werkwijze die naadloos aansluit op uw verhuiswensen. Daarom hebben we een werkwijze ontwikkeld die bestaat uit vaste onderdelen, die vervolgens op maat ingezet kunnen worden voor uw verhuizing in de omgeving van Den Haag. Lees hieronder de stappen die binnen iedere verhuizing naar voren komen.

1.      Voor de verhuizing

Voor we aan de slag gaan met het verhuizen van uw meubels en bezittingen zijn er een aantal stappen in onze dienstverlening die genomen worden:

Prijsindicatie aanvragen

Als u een verhuisbedrijf inschakelt dan is het fijn om te weten wat de kosten van de verhuizing zullen worden. Als verhuisbedrijf in Den Haag zijn we een betrouwbaar verhuisbedrijven in de regio. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten dan kunt u vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen die al een duidelijke richting geeft van de totaalkosten van de verhuizing. Deze indicatie kunt u dan ook gebruiken om te vergelijken met andere verhuisbedrijven in de regio.

Offerte maken

Als de prijsindicatie bij ons is binnengekomen gaat een van de verhuismedewerkers aan de slag met een definitieve offerte. De prijsindicatie is gebaseerd op uw input en geeft al een betrouwbare richting, toch kan een definitieve offerte nog wat afwijken van de indicatie. Bijvoorbeeld omdat u heeft aangegeven dat er heel specifieke wensen zijn.

Contact

Nadat de offerte is gedaan zullen we contact met u opnemen om de wensen nog eens te bespreken zodat we uw hele situatie goed in kaart hebben. We plannen dan de definitieve verhuisdatum in en zorgen dat u de beste verhuizers in de regio Den Haag tot uw beschikking heeft!

2.      Tijdens de verhuizing

Afhankelijk van de omvang van de verhuizing en de vraag of er verhuisliften nodig zijn, parkeren we de verhuiswagen en liften zo dicht mogelijk bij het inlaadadres. Dit is meestal uw oude woning, maar het kan ook een loods zijn waar uw bezittingen zijn opgeslagen. De verhuizers stellen zich netjes voor en lusten tijdens de laatste bespreking van de wensen vaak wel een bakje koffie. De verhuizers gaan daarna hard aan de slag om uw bezittingen zo snel te verhuizen. Uiteraard staat zorgvuldigheid hierbij hoog in het vaandel zodat de kans op beschadigingen zo klein mogelijk blijft. De verhuizers nemen na afronding van de verhuizing weer afscheid en vragen u of u nog vragen of wensen heeft. U kunt vervolgens aan de slag met de inrichting van uw nieuwe huis of kantoor.

3.      Na de verhuizing

Na de verhuizing horen we graag nog wat u van onze verhuisservice in Den Haag heeft gevonden. Zijn er verbeteringen die we mee kunnen nemen in onze werkwijze of heeft u juist een compliment over de inzet van de medewerkers? We horen het graag van u zodat we u in de toekomst weer een topservice kunnen leveren als verhuisbedrijf in Den Haag!