Wilt u veilig en makkelijk uw wasmachine verhuizen in regio Den Haag? Dan helpt VerhuisDenHaag.nl u graag verder met hun professionele hulp en ervaring. We helpen met het verplaatsen van uw wasmachine van uw oude huis naar uw nieuwe huis. VerhuisDenHaag.nl is een betrouwbaar verhuisbedrijf in de regio Den Haag. De werknemers zijn ervaren en weten hoe ze zonder krassen en stoten uw wasmachine veilig in uw nieuwe huis moeten krijgen.

Wij verhuizen uw wasmachine in de hele regio Den Haag. Hieronder vallen bijvoorbeeld steden als Leiden en Rijswijk en dorpen als Katwijk aan Zee en Benthuizen.

Wilt u direct een offerte aanvragen? Klik dan hieronder op de button en u wordt verder geholpen. Wilt u meer weten over hoe de verhuizing gaat dan kunt u in onderstaand artikel meer informatie vinden.

Bereken direct de prijs van het verhuizen van uw wasmachine

Kan ik zelf een wasmachine verhuizen?

Een wasmachine krijg je vaak niet zomaar uit huis. De ene wasmachine staat op de 1e verdieping en de andere wasmachine staat op de begane grond. Het is logisch dat de wasmachine die op de 1e verdieping staat meer werk kost en meer tiltechniek vereist dan de wasmachine die op de begane grond staat. Het is niet verstandig om zomaar zelf de wasmachine te gaan verplaatsen. Een gemiddelde wasmachine weegt namelijk tussen de 65 en 80 kilo in. Het kan zijn dat u de verkeerde tiltechniek gebruikt, wat kan leiden tot lichamelijk letsel. Het kan ook gebeuren dat de wasmachine beschadigd raakt wat absoluut niet de bedoeling is. Daarom raden wij niet aan om de wasmachine zelf te verplaatsen. Zo kunnen wij de juiste verhuisservice verlenen en u helpen de wasmachine te verhuizen zonder beschadiging.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ten eerste moet u eerst een offerte aanvragen, en op dat moment regelen we een afspraak dat wij   langskomen om u te helpen. Op de afspraak zelf regelen wij de juiste verhuismaterialen om de verhuizing van de wasmachine vlekkeloos te laten verlopen. De wasmachine wordt eerst ingewikkeld in beveiligingsmateriaal. Daarna wordt de wasmachine naar beneden gedragen. Woont u in een flat in Den Haag, dan regelen wij een verhuislift. Dit is makkelijker voor het transporteren van de wasmachine uit huis. De wasmachine wordt uit huis getild en voorzichtig in de verhuiswagen gelegd. Daarna wordt de wasmachine naar de nieuwe woonplek gereden en opnieuw geplaatst en geïnstalleerd op de door u gewenste plek. VerhuisDenHaag.nl is pas tevreden als u dat ook bent.

Verhuismaterialen

Wij vinden het belangrijk om van tevoren de verhuismaterialen gereed te hebben. Dit willen wij om te voorkomen dat ze bij uw huis staan zonder de juiste verhuismaterialen. VerhuisDenHaag.nl wil daarom weten over welke wasmachine u beschikt en waar de wasmachine zich bevindt. Zo kan VerhuisDenHaag.nl van tevoren de geschikte verhuismaterialen regelen en hoeft niet op het laatste moment de juist verhuismaterialen te worden geregeld, wat zorgt voor oponthoud.

Kosten voor het verhuizen van uw wasmachine

Het verhuizen van een wasmachine is bij VerhuisdenHaag.nl veilig en betrouwbaar. We zijn flexibel en 7 dagen per week beschikbaar. Wel schelen de weekendkosten met de doordeweekse kosten. Ook het verhuismateriaal telt mee in de kosten. Hoe meer materiaal, hoe hoger de kosten. We hebben de tarieven zo gemaakt, zodat ze voor iedereen betaalbaar zijn. Verder is ook de afstand tussen twee locaties van belang. Een wasmachine verhuizen van Zoetermeer naar Den Haag is goedkoper dan van Den Haag naar Amsterdam. Benieuwd wat de kosten zijn voor het verhuizen van uw wasmachine? Bereken hieronder de kosten!

Bereken direct de prijs van het verhuizen van uw wasmachine