Voor het verhuizen in de omgeving van Den Haag of Sassenheim bent u bij Verhuisbedrijf Sassenheim aan het juiste adres. Door onze 10 jaar ervaring met verhuizing in de omgeving van Den Haag kunnen wij u helpen bij ieder type verhuizing. Mocht u nu op zoek zijn naar een verhuisbedrijf die helpt bij uw seniorenverhuizingen? VerhuisDenHaag kan hierbij professionele hulp bieden om de verhuizing in goede banen te leiden. Naast de seniorenverhuizingen bieden wij nog aanvullende diensten aan die mogelijk voor u interessant zijn. Voor de volgende zaken kun u terecht bij ons:

  • Huren van een verhuiswagen in de regio Den Haag
  • Professioneel verhuizen van uw bedrijf
  • Vervoeren van zware meubels naar een nieuwe locatie of hoge verdieping
  • Vervoeren van bijzondere objecten zoals een aquarium of koelkast
Vraag direct online een offerte aan!

Wonen in Sassenheim?

In Zuid-Holland ligt het mooie Sassenheim. Sassenheim ligt tussen Leiden en Lisse in en ligt dicht bij de Kagerplassen, het populaire recreatiegebied.

Maar Sassenheim heeft nog meer te bieden, er zijn namelijk verschillende winkels, restaurants en cafés te vinden. Als u op zoek bent naar gezelligheid, zit u goed in Sassenheim. Er zijn Jaarlijks zelfs verschillende evenementen, zoals markten of festivals.

Als u op zoek bent naar rust, kunt u gaan fietsen of wandelen langs de Kagerplassen! Er zijn hier namelijk verschillende wandel- en fietsroutes. Ook is het mogelijk om naar het strand te gaan, of om door de Nederlandse duinen te fietsen.

Kortom, Sassenheim is voor elke doelgroep een geschikte woonplaats, en ligt dicht bij verschillende prachtige natuurgebieden.

Bent u al overtuigd van het veelzijdige Sassenheim? Verhuisbedrijf Sassenheim helpt u namelijk graag met het verhuizen naar Sassenheim!

Werkwijze Verhuisbedrijf Sassenheim

Bij Verhuisbedrijf Sassenheim staat de klant altijd centraal. Hierdoor zal geen enkele verhuizing hetzelfde zijn en wordt u voorzien van een verhuisplan die aansluit op uw verhuiswensen. Voor de invulling van de verhuizing ben u vrij om te kiezen voor een aanpak die het beste bij u past. Flexibiliteit is dan ook iets waar wij in geloven en staan wij open voor u wensen. Zo kunt u terecht bij ons voor een verhuizing waarbij u het gehele proces volledig uit handen kunt geven. Een verhuizing op zichzelf is al stressvol genoeg en helpen wij u hier graag bij. Voor het soepel laten verlopen van uw verhuizing zijn er aantal stappen die we doorlopen, deze zijn als volgt:

 Prijsindicatie en offerte maken

Voordat u begint bij ons is het fijn om duidelijk te hebben wat de verhuizing gaat kosten. VerhuisDenHaag is een van de betrouwbaarste verhuisbedrijven in de omgeving van Den haag. Mocht u nu geïnteresseerd zijn in één van onze verhuisdiensten? Dan kunt u een prijsindicatie aanvragen waarmee u een duidelijk overzicht krijgt van de totaalkosten van uw verhuizing. Wanneer de prijsindicatie eenmaal bij ons binnengekomen is, stellen wij een definitieve offerte op. De prijsindicatie en offerte kunnen mogelijk van elkaar afwijken. Dit omdat de prijsindicatie gemaakt wordt op basis van uw input.  Mochten er nu hele specifieke wensen bijkomen dan kan het zijn dat de offerte hoger uitvalt in prijs.

Werkwijze tijdens de verhuizing

Het zorgvuldig verhuizen van uw spullen is iets wat hoog in het vaandel staat bij ons en zorgt dit voor zo min mogelijk beschadigingen. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt met ons verhuisbedrijf in Sassenheim, zorgen wij ervoor dat onze werknemers tijdig aanwezig zullen zijn. Mocht u nu niet instaat zijn om zelf uw inboedel te verpakken? Dan bestaat bij VerhuisDenHaag ook de mogelijkheid om dit te laten doen door onze werknemers. Onze werknemers zorgen voor het inpakken van de spullen en plaatsen in de verhuiswagen.  Eenmaal aangekomen bij u nieuwe huis zullen wij helpen met het uitladen en verplaatsen van uw spullen.

Naast verhuizingen in Sassenheim, zijn wij ook uw partner voor verhuizingen in Naaldwijk, Zoetermeer en Leiden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vraag direct online een offerte aan!