Autotransport? 5 redenen om voor VerhuisDenHaag te kiezen!

Autotransport VerhuisDenHaag oldtimer op aanhanger

Autotransport: goed en goedkoop bij VerhuisDenHaag

Hebt u uw droomauto op Marktplaats of Autoscout zien staan en wilt u uzelf ervan verzekeren dat u deze auto snel en veilig naar uw adres kunt vervoeren als u de koop gesloten hebt?

VerhuisDenHaag biedt u goedkoop autotransport om uw aanwinst veilig en professioneel te vervoeren.

VerhuisDenHaag is van oorsprong een verhuisbedrijf dat verschillende soorten verhuizingen en aanverwante diensten aanbiedt, zoals particuliere en bedrijfsverhuizingen, woningontruimingen en seniorenverhuizingen.

Het transport van uw auto is in goede handen bij VerhuisDenHaag: onze medewerkers voeren vele transporten uit en zijn ook professionele verhuizers. Dit maakt dat zij oog hebben voor detail en altijd zorgvuldig te werk gaan, wat zij ook vervoeren.

Ook auto’s die in slechte staan zijn, kunnen wij voor u vervoeren. De enige voorwaarde is dat de auto rolt, zodat wij deze met behulp van een katrol op de aanhangwagen kunnen rollen voor vervoer. De auto hoeft dus niet te rijden of te starten.Waar het transporteren van een auto voor u misschien lastig is omdat u het nooit eerder hebt gedaan, is het voor de bekwame medewerkers van VerhuisDenHaag een routineklus.

Hier vindt u 5 veelgehoorde redenen waarom steeds klanten voor VerhuisDenHaag kiezen om hun voertuig te laten transporteren.

1.    Goedkoop autotransport binnen handbereik

Over de prijs kunnen we kort zijn: VerhuisDenHaag brengt goedkoop autotransport binnen handbereik voor iedereen. Wij werken efficiënt en doen er alles aan om de prijzen laag te houden. Zo weet u precies wat u aan ons hebt: een betrouwbare partner om uw auto of andere voertuig goedkoop te transporteren.

2.    Auto transporteren kan nationaal en internationaal

Bij VerhuisDenHaag kunt u terecht voor goedkoop autotransport binnen Nederland en autotransport van of naar het buitenland.

Autotransport Nederland

Binnen de Nederlandse grenzen zijn wij vooral in en rond Den Haag actief, maar ook ver buiten deze omgeving. Wij kunnen u door het hele land transport van uw auto of ander voertuig aanbieden.

Gaat u bijvoorbeeld vanuit Den Haag verhuizen naar Leiden en weet u niet hoe u uw klassieker moet vervoeren die in de garage staat? VerhuisDenHaag voert niet alleen uw verhuizing vakkundig voor u uit, maar regelt ook uw autotransport met de grootst mogelijke zorg.

Transport van uw auto in Europa

Voor internationaal autotransport bent u bij VerhuisDenHaag ook op het juiste adres. Wij bieden autotransport door Europa aan voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Hebt u de perfecte uitvoering van uw favoriete model BMW diep in Duitsland te koop zien staan en wilt u de auto kopen zonder u zorgen te hoeven maken over het transport? Autotransport uit Duitsland behoort tot de mogelijkheden.

Hebt u tijdens uw vakantie in Spanje toevallig de perfecte oldtimer gevonden? Neem contact met ons op en vraag direct de prijs op voor uw autotransport uit Spanje.

Bent u benieuwd naar de prijs van ons nationaal en internationaal autotransport? Neem contact met ons op en wij maken gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave op maat voor u!

3.    Transport voor iedereen, zakelijk én particulier

Uw autotransport en transport van andere voertuigen is in goede handen bij ons. Wij bieden deze service aan als verlengde van onze verhuisservices, omdat wij merken dat er vraag is naar zowel particulier als zakelijk autotransport.

Wij vervoeren vele types auto’s en ook motoren. Wij beschikken voor het autotransport of transport van andere voertuigen over een aanhanger die hier speciaal voor geschikt is. U huurt deze aanhanger samen met een vakkundige chauffeur die verstand heeft van de werking van de aanhanger. Hij plaatst uw auto voor vervoer zorgvuldig op de aanhanger en zorgt ervoor dat uw voertuig veilig op de plaats van bestemming aankomt.

U kunt ons als particulier de opdracht te geven uw auto te vervoeren, maar ook voor de zakelijke markt transporteren wij voertuigen. Verblijft u bijvoorbeeld voor bedrijfsdoeleinden tijdelijk in het buitenland, dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw auto u achterna reist.

4.    Geschikt voor alle situaties

Autotransport huren doen onze klanten in verschillende omstandigheden. U kunt bijvoorbeeld een autotransport nodig hebben in de volgende situaties:

  • U hebt een oldtimer gekocht
  • U hebt een auto aangeschaft die niet meer rijdt
  • U gaat internationaal verhuizen
  • U hebt autopech gehad en hebt uw auto ergens moeten achterlaten

Voor al deze situaties is het autotransport van VerhuisDenHaag uitermate geschikt. Neemt u eenvoudig contact met ons op en wij kijken met u naar de manier waarop het autotransport het best overeenkomt met uw wensen.

5.    Flexibele en zorgvuldige service

Wij zijn 365 dagen per jaar beschikbaar. Wilt u uw auto vervoerd hebben in het weekend of op een feestdag, of zou u uw auto graag ’s nachts willen laten vervoeren? Geen probleem bij VerhuisDenHaag.

Wij zijn tevens gewend op korte termijn spoedklussen uit te voeren, zoals wij bijvoorbeeld doen in het geval van een spoedverhuizing. Onze grote hoeveelheid medewerkers maakt dat wij ook op korte termijn uw autovervoer in te plannen. Neem gerust contact op om ons te vragen naar de mogelijkheden!

De medewerkers die uw vervoer verzorgen, zijn speciaal getraind om zeer zorgvuldig om te gaan met de spullen die zij vervoeren. Elk vervoer van een auto of ander voertuig wordt dan ook met zorg uitgevoerd. Onze medewerkers zijn er stuk voor stuk in getraind efficiënt en zeer zorgvuldig te werken. Juist bij autotransport is deze zorgvuldigheid een belangrijke factor, want vaak gaat het om waardevolle auto’s of voertuigen.

Autotransport prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor autotransport? Wij kunnen u vertellen dat deze lager zijn dan u denkt: VerhuisDenHaag biedt u autotransport aan tegen gunstige tarieven. Dit kunnen wij doordat:

  • wij werken met een mix van goedkopere medewerkers die begeleid worden door ervaren medewerkers;
  • wij in het hele land actief zijn, waardoor we slim kunnen plannen;
  • onze ervaring ervoor zorgt dat wij efficiënt kunnen werken.

De kosten voor autotransport zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • het soort voertuig dat verhuisd moet worden
  • de afstand die moet worden afgelegd
  • het tijdstip van transport

Wilt u weten wat autovervoer in uw specifieke situatie kost? Neem dan contact op met VerhuisDenHaag en u ontvangt geheel vrijblijvend een prijsopgave voor uw autotransport!

Leave a Reply