Kosten Verhuisbedrijf: 5 bespaartips

blog foto denhaag

 

Als u de keuze maakt om te gaan verhuizen is dit voor veel mensen een grote investering en neemt het veel stress en zorgen met zich mee. Maar wat zijn de kosten van een verhuizing eigenlijk? Dat hangt af van de mate van diensten die er moeten worden uitgevoerd tijdens uw verhuizing. Wanneer een verhuisbedrijf u komt helpen wordt er op een aantal punten gelet in het calculeren van de prijs. Zo wordt er gelet op het sjouwerk wat er verricht moet worden, de vervoersafstand en de tijd die er nodig is bij het laden en lossen. De verhuiskosten hangen per huishouden af hoeveel verhuizers er nodig zijn om het gemakkelijk en snel te laten verlopen. Om vooraf een beeld te krijgen van de totale kosten kunt een inschatting maken van de benodigde tijd van het sjouwen laden/lossen op basis van de grootte van uw inboedel.

Besparen op kosten verhuisbedrijf

Wat kost een verhuizing, en hoe kan ik besparen op verhuiskosten? Wat een verhuizing kost hangt zoals eerdergenoemd onder anderen van de grootte van uw inboedel af. Om te besparen op uw verhuiskosten hebben wij van verhuisdenhaag 5 bespaar tips voor u:

  1. Pak vooraf uw spullen in
  2. Hulp van vrienden en/of familie
  3. Een goede planning
  4. Verhuizen op een doordeweekse dag
  5. Eventuele verhuisvergoeding

Wanneer u vooraf spullen inpakt en de dozen labelt houdt u een goed overzicht van wat erin welke doos zit. Als u de dozen aan het inpakken bent, is het van belang om de zware dingen gelijk te verdelen. Zo wordt het tillen van de dozen niet te zwaar. Naast de professionele verhuizers van verhuisdenhaag is het essentieel om familie of vrienden te vragen om te komen helpen met het sjouwen van de verhuisdozen. Zo zullen er minder uren nodig zijn voor de verhuizers om uw inboedel in de verhuiswagen te laden. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk een verhuisvergoeding te ontvangen. Raadpleeg hiervoor uw gemeente.

Plan uw verhuizing goed

Om vooraf de vraag: Wat kost een verhuisbedrijf? Te beantwoorden, kunt u met de tips die we u eerder gaven, de verhuiskosten beperken. Een tip die genoemd werd is planning. Met een goede planning weten u en de e.v.t. familie/vrienden die u komen helpen, wat en wanneer iets verhuist moet worden. Wanneer u dit goed inplant, zal dit een hoop stress voorkomen en kunnen de verhuizers van verhuisdenhaag uw verhuizing zorgeloos en snel uitvoeren.

Zorgeloos en snel met verhuisdenhaag

Met het professionele verhuisteam van Verhuisdenhaag zal uw verhuizing zorgeloos en snel uitgevoerd worden in de regio Den Haag. Plaatsen waar verhuisdenhaag onder anderen werkzaam zijn:

Een efficiënte werkwijze gecombineerd met de nodige ervaring zorgt ervoor dat verhuisdenhaag dagelijks meerdere verhuizingen succesvol uitvoert. Om een verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen wordt er altijd nauw samengewerkt met de klant zodat aan zijn/haar wensen kan worden voldaan. Daarnaast staat het team van verhuisdenhaag 7 dagen per week voor u klaar en staat het voor klantvriendelijkheid, en het leveren van kwaliteit. Naast verhuizingen van particuliere inboedel kunt u verhuisdenhaag ook inschakelen voor een woningontruiming, het verhuizen van bijzondere objecten en het vervoeren van zwaardere pakketten.

Wat zijn de kosten van een verhuisbedrijf?

Als u de diensten van verhuisdenhaag inschakelt zitten hier kosten aan verbonden. Maar wat kost een verhuisbedrijf? Dat hangt af van een aantal factoren. Om u een inzicht te geven in uw verhuiskosten zetten wij de factoren voor u op een rijtje. De kosten van een Verhuizing worden gebaseerd op:

  • Tijd die nodig is voor het laden/lossen
  • Voorrij kosten
  • Gebruik eventuele verhuislift
  • Vervoersafstand

Met het opstellen van offerte worden dezen punten meegenomen. Heeft u bijvoorbeeld zware meubels die op een hogere verdieping staan? Dan is het van belang om een verhuislift te huren. Bekijk dit wel vooraf zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan tijdens de verhuizing.

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan!

Bent u benieuwd naar wat verhuisdenhaag kan betekenen voor uw verhuizing? Vraag dan gemakkelijk en snel een prijsindicatie op. Verhuisdenhaag is vanwege zijn flexibiliteit 7 dagen per week bereikbaar om uw verhuizing te realiseren. Heeft u vragen omtrent een verhuizing, of is u iets niet helemaal duidelijk na aanvang van het ontvangen van uw prijsindicatie? Neem dan contact met ons op! Ons team zal uw vraag z.s.m. proberen op te beantwoorden.

Leave a Reply